rainbowgamer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 323
RTX 2060 ekran kartıma furmark testi yapacağımda acaba bu test sıcaklığımı gösteriyor ve kaç derece olması lazım?
Ekran kartini %100 yüke sokuyor ekran kartinin sicakliginida gosteriyor olmasi lazim yap ekran karti sorunlu mu değil mi ögrenirsinRTX 2060 ekran kartıma furmark testi yapacağımda acaba bu test sıcaklığımı gösteriyor ve kaç derece olması lazım?
ASUS PHOENIX RTX 2060 1 FANMarka model?
Hocam PHOENIX RTX 2060 ASUS için değerler nasıl olmalı tek fan kartEkran kartini %100 yüke sokuyor ekran kartinin sicakliginida gosteriyor olmasi lazim yap ekran karti sorunlu mu değil mi ögrenirsin
80 üstü çıkacaktır uv yapmadıysanASUS PHOENIX RTX 2060 1 FAN
Post automatically merged:
Hocam PHOENIX RTX 2060 ASUS için değerler nasıl olmalı tek fan kart
Hocam sıcaklık değerlerimin kışın düşmesini umuyorum.Birde benim kartıma hangi uv profilini yapayım ya 80üstü olmasın :/80 üstü çıkacaktır uv yapmadıysan
Bana uygun UV ayarı verirmisin kaç mhz yapayım gibi bi türlü bulamıyorum uygun profiliSoğutması çok iyi değil. 80 derece altı görürsen iyi.
Onu deneyerek bulacaksın mesela 1000mV çekiyorsa hafif hafif düşürüp stabiliteyi yakalaman lazım 10 derece düşer rahat @keremcnsz24Hocam sıcaklık değerlerimin kışın düşmesini umuyorum.Birde benim kartıma hangi uv profilini yapayım ya 80üstü olmasın :/
Çok uçarsak veya azaltırsak sorun çıkartabilirmişizde ben forumlarda kartımın modeline göre uv yapanlar acaba nasııl yapmış diye araştırıyorum kendimde deniyeceğim.Onu deneyerek bulacaksın mesela 1000mV çekiyorsa hafif hafif düşürüp stabiliteyi yakalaman lazım 10 derece düşer rahat @keremcnsz24