K.R.A.T.O.S
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 507
hot spot harici kabul edilebilir %59 fanda 71 derece fena değil toz bakımı + termal pad bakımı yapılırsa çok iyi düşüşler olacaktır.Rx 6700xt karti kullaniykrum karti satacağım üst model geçmek istiyorum sizce iyi mi? şahsen ben anormal bir durum göremedim
NormalRx 6700xt karti kullaniykrum karti satacağım üst model geçmek istiyorum sizce iyi mi? şahsen ben anormal bir durum göremedim
bu şekilde satarsın sorun yokRx 6700xt karti kullaniykrum karti satacağım üst model geçmek istiyorum sizce iyi mi? şahsen ben anormal bir durum göremedim
hot spot harici kabul edilebilir %59 fanda 71 derece fena değil toz bakımı + termal pad bakımı yapılırsa çok iyi düşüşler olacaktır.
Kart normal sıkıntı yok iyi satışlar.
Normal
Teşekkür ederim hocalarım uv ile kullanıyorum ben alici kişiyede onu önererek vereceğim fps dusmuyor bile ve hotspot 65lerde geziyor bende anlıyorum bu tarz işlerden ama dedim bi sizinde fikrinizi alayimbu şekilde satarsın sorun yok
Hotspota çok takılma 110 dereceye kadar normal zaten. Her kartın tasarımı farklı oluyor. Kartın iyi durumda iyi satışlar.Teşekkür ederim hocalarım uv ile kullanıyorum ben alici kişiyede onu önererek vereceğim fps dusmuyor bile ve hotspot 65lerde geziyor bende anlıyorum bu tarz işlerden ama dedim bi sizinde fikrinizi alayim
Sağolun hocam bende memnundum ama beyaz sistem topluyor 9060xt pure alacağımHotspota çok takılma 110 dereceye kadar normal zaten. Her kartın tasarımı farklı oluyor. Kartın iyi durumda iyi satışlar.
Hotspot full yükte zaten bu kadar çıkıyor hocam oyunlarda vb bunları görmüyor bileHotpost sıcak
Taş gibi bir sorun yokOyunlarda donma takılma zart zurt varmı önemli olan o sıcaklık hikaye
Normal hotspot sen bakma onlara daha çok yolu var.Hotspot full yükte zaten bu kadar çıkıyor hocam oyunlarda vb bunları görmüyor bile
Biliyorum hocam teşekkür ederimNormal hotspot sen bakma onlara daha çok yolu var.