Çözüldü✓ Furmark testim iyi mi?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
507
Bütçe
11
Rx 6700xt karti kullaniykrum karti satacağım üst model geçmek istiyorum sizce iyi mi? şahsen ben anormal bir durum göremedim

Ekler

• 1000031610.webp
    1000031610.webp
    706.8 KB · Hit: 43
Rx 6700xt karti kullaniykrum karti satacağım üst model geçmek istiyorum sizce iyi mi? şahsen ben anormal bir durum göremedim
hot spot harici kabul edilebilir %59 fanda 71 derece fena değil toz bakımı + termal pad bakımı yapılırsa çok iyi düşüşler olacaktır.

hot spot harici kabul edilebilir %59 fanda 71 derece fena değil toz bakımı + termal pad bakımı yapılırsa çok iyi düşüşler olacaktır.
Kart normal sıkıntı yok iyi satışlar.
bu şekilde satarsın sorun yok
Teşekkür ederim hocalarım uv ile kullanıyorum ben alici kişiyede onu önererek vereceğim fps dusmuyor bile ve hotspot 65lerde geziyor bende anlıyorum bu tarz işlerden ama dedim bi sizinde fikrinizi alayim

Teşekkür ederim hocalarım uv ile kullanıyorum ben alici kişiyede onu önererek vereceğim fps dusmuyor bile ve hotspot 65lerde geziyor bende anlıyorum bu tarz işlerden ama dedim bi sizinde fikrinizi alayim
Hotspota çok takılma 110 dereceye kadar normal zaten. Her kartın tasarımı farklı oluyor. Kartın iyi durumda iyi satışlar.

Hotpost sıcak

Oyunlarda donma takılma zart zurt varmı önemli olan o sıcaklık hikaye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri