I'm GANDALF
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 583
arkadaşlar sizce 1400 tl ye kioxia exceria g2 mi alıyım yoksa 2600 tl ye fury renegade mi almalıyım?
fury renegade en iyi ssd dir pcle4.0 ama en iyisini abim bilir @MuratTheFounderOfGaribanarkadaşlar sizce 1400 TL ye kioxia exceria g2 mi alıyım yoksa 2600 TL ye fury renegade mi almalıyım?
hocam dram yokİkisinin arası bir şey de alabilirsin çünkü bu iki ürün arasında ciddi fiyat farkı var. Önerim:
![]()
KIOXIA 1TB EXCERIA PLUS G3 NVMe M.2 5000MB-3900MB/sn SSD (LSD10Z001TG8)
www.Gamemar.com, Hızlı AlıÅveriÅ, Kapıda Ãdeme, 7/24 Destek, Aynı Gün Ãcretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Laptop, Dizüstü Bilgisayar, Notebook, Gaming Bilgisayar, SSD, Harddisk, XDrive Oyuncu Koltukları, Klavye, Mouse, Mouse Pad, All In One Bilgisayarlar, Ekran...www.gamemar.com
O zaman Fury Renegade alabilirsin. Piyasada ki en iyi gen4 M2 SSD olabilecek bir aday.hocam dram yok![]()
hocam şimdi fark ettim geri gelmişsiniz hoşgeldiniz zamanında bana az yardımcı olmadınızO zaman Fury Renegade alabilirsin. Piyasada ki en iyi gen4 M2 SSD olabilecek bir aday.
Hocam hoş geldiniz.O zaman Fury Renegade alabilirsin. Piyasada ki en iyi gen4 M2 SSD olabilecek bir aday.
Alabiliyorsan kesinlikle fury renegade.arkadaşlar sizce 1400 TL ye kioxia exceria g2 mi alıyım yoksa 2600 TL ye fury renegade mi almalıyım?
Hoşgeldin kral gözükmüyordunO zaman Fury Renegade alabilirsin. Piyasada ki en iyi gen4 M2 SSD olabilecek bir aday.
Kullanıyorum memnunum ilk çıktığında almıştım ama kc3000 de alabilirsin aynı ürünlerdir.arkadaşlar sizce 1400 TL ye kioxia exceria g2 mi alıyım yoksa 2600 TL ye fury renegade mi almalıyım?
2TB için fiyatı iyi benceHoşgeldin kral gözükmüyordun
Peki bu ssd nasıl
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Drami var mi tavsiye eden mi2TB için fiyatı iyi bence