Neler Yeni

Fury x nasildir Alınır mı? cloud 2 mi alinmali ?

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Arkadaşlar fury x almayı düşünüyorum (bu sefer ciddi) aklımda takılı kaldı rampageden yana pek şansım olmadı kafamda biraz büyük şuan comfort kullanıyorum iki taraftaki kaydırma seyide kırıldı yapıştırıp kullanıyorum 650 lira şuan hazır sizce fury x alınırdı zorlayıp cloud 2 alayım mi?

@keremcnsz24 kerem bi problemin olduğu kulaklıkla?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ben ikisini de almazdım şahsen.

Fury X kullanıyorum aklında olan bir soru varsa cevaplarım bu arada.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar fury x almayı düşünüyorum (bu sefer ciddi) aklımda takılı kaldı rampageden yana pek şansım olmadı kafamda biraz büyük şuan comfort kullanıyorum iki taraftaki kaydırma seyide kırıldı yapıştırıp kullanıyorum 650 lira şuan hazır sizce fury x alınırdı zorlayıp cloud 2 alayım mi?

@keremcnsz24 kerem bi problemin olduğu kulaklıkla?
Fury x öneririm.

herkesiöldür31

80+ Bronze
@Banxtre Fury X kullanıyor ve memnun olmadığını söylüyor. Eğer başka bir kablosuz cihazın varsa çakışabiliyor. Kablolu kullanacaksan Fury X almanın hiç bir sebebi yok. Fury X kablosuz da problem çıkartıyor. Bu yüzden Blackshark V2 X bakabilirsiniz. Cloud II eskidi biraz.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
@Banxtre Fury X kullanıyor ve memnun olmadığını söylüyor. Eğer başka bir kablosuz cihazın varsa çakışabiliyor. Kablolu kullanacaksan Fury X almanın hiç bir sebebi yok. Fury X kablosuz da problem çıkartıyor. Bu yüzden Blackshark V2 X bakabilirsiniz. Cloud II eskidi biraz.
Kullandın mı fury x hangi sorunu varmış söyle bakalım!?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Mikrofon kalitesi sesi bozuyor o yüzden ben olsam almazdım. Ses kalitesi iyi diyorlar. Birde Wireless özelliği var.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Değmez, Fury X daha iyi. Oyuncu kulaklığı olarak bu bütçede daha iyisi yok düşüncesindeyim. Kablosuz olması da cabası.

Neredeyse 1 sene oldu, en ufak problem yaşamadım. Şikayetim yok. Şans işi biraz, denemeden bilemezsin.
Tamam alacağım galiba bana kablosuz olması önemli rog pugio 2 var cakismaz inşallah

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Değmez, Fury X daha iyi. Oyuncu kulaklığı olarak bu bütçede daha iyisi yok düşüncesindeyim. Kablosuz olması da cabası.

Neredeyse 1 sene oldu, en ufak problem yaşamadım. Şikayetim yok. Şans işi biraz, denemeden bilemezsin.
9 stok kaldı olarak gösteriyor bu İtopya'daki gibi fake mi yoksa bitiyormu ?

Siparis vermelimiyim eğer bitiyorsa

T.P.G.

80+ Titanium
Kullandın mı fury x hangi sorunu varmış söyle bakalım!?
Ne sorunu yok? Bağlantı sorunu mikrofon sorunu bir sürü sorunu var. 660TL verilebilecek tek yanı yok ki. Sesi de oyun için iyi müzik için yeterli değil. Alınmamalı.
Tamam alacağım galiba bana kablosuz olması önemli rog pugio 2 var cakismaz inşallah
Bende de Impact 2 Wireless var, SmartHop teknolojisi olduğundan çakışmayabilir. Zira bendeki fare hiçbir şeyle çakışmadan kendi halinde çalışıyor devamlı. Muhtemelen o konuda bir şey olmaz.
Ne sorunu yok? Bağlantı sorunu mikrofon sorunu bir sürü sorunu var. 660TL verilebilecek tek yanı yok ki. Sesi de oyun için iyi müzik için yeterli değil. Alınmamalı.
Ha sadece onu kablosuz kullanırsın, oyun oynarım Rap falan dinlerim dersen alınır evet.

Top Bottom