Neler Yeni

Fury x nasildir Alınır mı? cloud 2 mi alinmali ?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şuanda kulaklık kullağındaysa kulaklığı kablosuza alıp ses tekerleğini sona çevirmeyi dener misin?
Cızırtı oluyor evet?
Herhangi bir kulaklığı en son sese alıp sende fulle sesi aynı cızırtı gelir
Bir de bu kulaklık Kablosuz ve sesi en yüksekte kimse kullanmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan boy olmayın, ürünü yapan ADAM BAS BAS KUTUCUĞA SORUNLARINI YAZMIŞ. ÜRÜNÜ YAPAN ADAM BU KADAR SAVUNMUYOR BU NEYİN SAVUNMASI
Boş

T.P.G.

80+ Titanium
Kullanan çoğu kişinin ürünü sorunsuz?
Evet kabul ediyorum sorunlu ürünleri de çıkar fakat illa da sorunlu ürün diye ısrar edip duruyorlar
Yeni üretimlerin hepsi SO-RUN-LU sorunlu abi, çoğu kişi interneti kablolu diğer ekipmanları da kablolu kullanıyor sorun olmuyor. İlle de kablosuz dersem 200 daha verir Void Wireless alırım bunun da sorununu kafaya takmam. DC sunucusunda da görüyorduk sorun var diyenlerin hepsinin başka bir kablosuz cihazı var. Bunu inkâr etmeyin bari.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Tamam alacağım galiba bana kablosuz olması önemli rog pugio 2 var cakismaz inşallah
Umarım çakışmaz, daha önce Pugio II ile Fury X kullanan görmedim. Bir şey diyemeyeceğim, şayet çakışırsa direkt iade et. Ürün kablosuz, kablolu kullanımda ses sekmesi olayı çok can sıkar. Asla da zevk almazsın. İncelememi de biliyorsun. Tüm detaylarıyla, eksisiyle, artısıyla inceledim. Tekrar bakabilirsin. Bu bütçede ses, mikrofon olarak daha iyi bir oyuncu kulaklığı yok diyebilirim. Kablosuz olması da cabası. Büyük rahatlık, emin olabilirsin Cloud II'den pek çok yönden iyi. Laf torba değil ki ağzını sıkasın, deneyenlerden çok denemeyen fakat Rampage diye sallamaya gelenler dolu etraf. Deneyenlere bakarsan daha iyisini deneyimlememiş - stüdyo kulaklığı, özel müzik kulaklıkları, Razer Blackshark V2 gibi biraz daha üst oyun kulaklıkları veya Asus Delta gibi iyice nirvana kulaklıklar - kişiler hariç bir tane bile beğenmeyen yoktur. Daha iyisini deneyimleyenlerin beğenmemesi ise gayet normal. Rakiplerine göre değerlendireceksin, Cloud II gibi rakiplerinden iyi. Kablosuz çakışmadığı sürece de gayet iyi bir deneyim yaşarsın, şimdiden hayırlı olsun alacaksan.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Umarım çakışmaz, daha önce Pugio II ile Fury X kullanan görmedim. Bir şey diyemeyeceğim, şayet çakışırsa direkt iade et. Ürün kablosuz, kablolu kullanımda ses sekmesi olayı çok can sıkar. Asla da zevk almazsın. İncelememi de biliyorsun. Tüm detaylarıyla, eksisiyle, artısıyla inceledim. Tekrar bakabilirsin. Bu bütçede ses, mikrofon olarak daha iyi bir oyuncu kulaklığı yok diyebilirim. Kablosuz olması da cabası. Büyük rahatlık, emin olabilirsin Cloud II'den pek çok yönden iyi. Laf torba değil ki ağzını sıkasın, deneyenlerden çok denemeyen fakat Rampage diye sallamaya gelenler dolu etraf. Deneyenlere bakarsan daha iyisini deneyimlememiş - stüdyo kulaklığı, özel müzik kulaklıkları, Razer Blackshark V2 gibi biraz daha üst oyun kulaklıkları veya Asus Delta gibi iyice nirvana kulaklıklar - kişiler hariç bir tane bile beğenmeyen yoktur. Daha iyisini deneyimleyenlerin beğenmemesi ise gayet normal. Rakiplerine göre değerlendireceksin, Cloud II gibi rakiplerinden iyi. Kablosuz çakışmadığı sürece de gayet iyi bir deneyim yaşarsın, şimdiden hayırlı olsun alacaksan.
siparişi verdim g213 ve fury x aldım

Top Bottom