Neler Yeni

Yardım Fury X Vs James Donkey 712

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Hocam Benim için mikrofon ve sesi çok önemli
hocam ozaman indirimle veya biraz daha çıkabilirseniz kesinikle cloud 2 derim yanlış bilmiyorsam amerikada 1 numara mikrofon olarak çok güzel ses konfor vs bunlardan bahsetmiyorum bile çoğu yayıncı bu kulalklığı kullanıyor ve kulaklığın mikrofonunu kullanıyorlar ve hiçbir zaman bir kötülüğünü görmedim ve unlost gibi biriside bu kulaklığı kullanıyor ve genel olarak hyperx ürünlerini öneriyor benim tavsiyem hyperx c2
Mesaj otomatik birleştirildi:

ytye yazabilirsin cloud 2 mikrofon test diye

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Deneyimlerime göre , bana göre bu düşünceler. Fury x dediğimiz kulaklık. Cloud 2 , alpha s , ve g pro x den daha iyi geldi bana. Fiyatına göre ses kalitesi çok güzel ve yüksek ses verebiliyor ses sürücülerini patlatmadan en önemlisi bu benin için. Saydığım bu 3 kulaklıktan daha iyi. Hepsini kullandım evet forumda incelemem var bununla ilgili.

TamerKs

80+ Silver
Deneyimlerime göre , bana göre bu düşünceler. Fury x dediğimiz kulaklık. Cloud 2 , alpha s , ve g pro x den daha iyi geldi bana. Fiyatına göre ses kalitesi çok güzel ve yüksek ses verebiliyor ses sürücülerini patlatmadan en önemlisi bu benin için. Saydığım bu 3 kulaklıktan daha iyi. Hepsini kullandım evet forumda incelemem var bununla ilgili.
Evet bu üyemiz 3 ünü kullanıp fury x i tercih etmişti. Bence her türlü fury x

Asus Rog

80+

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Fury X=Cloud II (?)

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
Hocam varmı 750 TL ye Kaliteli mikrofonlu kulaklık önerileriniz
Corsair Void var aslında, 740TL'ye

açıkcası bende 750 civarına bakınıyorum ve bu kulaklığa karar kıldım, 50 TL daha koyarsan HyperX Cloud II var ancak tasarımsal olarak bu kulaklık daha hoşuma gidiyor.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
:D Tamamdır alıyorum furyx i
Hayırlı olsun

Fury X=Cloud II (?)
Hayır, C2'den daha iyi.

Corsair Void var aslında, 740TL'ye

açıkcası bende 750 civarına bakınıyorum ve bu kulaklığa karar kıldım, 50 TL daha koyarsan HyperX Cloud II var ancak tasarımsal olarak bu kulaklık daha hoşuma gidiyor.
Cloud 2'den daha iyi fury x

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu

MysLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin Demirci
Hayırlı olsun

Hayır, C2'den daha iyi.

Cloud 2'den daha iyi fury x
Genelde tuşları bozuluyor diye şikayetler gördüm forumlarda, ondan dolayı seçeneklerim arasında yoktu. Ek olarak da Rampage markasının ürün kalitesine çok güvenemedim. 1 sene kullandım ve kulaklığın kablosu deforme oldu, hoparlörlerinde de sıkıntı çıktı. O yüzden biraz uzak durduğum bir marka.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Genelde tuşları bozuluyor diye şikayetler gördüm forumlarda, ondan dolayı seçeneklerim arasında yoktu. Ek olarak da Rampage markasının ürün kalitesine çok güvenemedim. 1 sene kullandım ve kulaklığın kablosu deforme oldu, hoparlörlerinde de sıkıntı çıktı. O yüzden biraz uzak durduğum bir marka.
Fury x öyle değil ama çoğu şey ile Ömer abi ( Furylevel) ilgileniyor.

Top Bottom