ensbhdr55
80+ Silver
Dahası
Fury x açık araHangisi ?
Fury x açık araHangisi ?
hocam ozaman indirimle veya biraz daha çıkabilirseniz kesinikle cloud 2 derim yanlış bilmiyorsam amerikada 1 numara mikrofon olarak çok güzel ses konfor vs bunlardan bahsetmiyorum bile çoğu yayıncı bu kulalklığı kullanıyor ve kulaklığın mikrofonunu kullanıyorlar ve hiçbir zaman bir kötülüğünü görmedim ve unlost gibi biriside bu kulaklığı kullanıyor ve genel olarak hyperx ürünlerini öneriyor benim tavsiyem hyperx c2Hocam Benim için mikrofon ve sesi çok önemli
Evet bu üyemiz 3 ünü kullanıp fury x i tercih etmişti. Bence her türlü fury xDeneyimlerime göre , bana göre bu düşünceler. Fury x dediğimiz kulaklık. Cloud 2 , alpha s , ve g pro x den daha iyi geldi bana. Fiyatına göre ses kalitesi çok güzel ve yüksek ses verebiliyor ses sürücülerini patlatmadan en önemlisi bu benin için. Saydığım bu 3 kulaklıktan daha iyi. Hepsini kullandım evet forumda incelemem var bununla ilgili.
İkiside çok ayrı segmentlerin ürünleri, fury x i Jd712 ile karşılaştırmak Fury X'e bir tık ayıp olur.Hangisi ?
Corsair Void var aslında, 740TL'yeHocam varmı 750 TL ye Kaliteli mikrofonlu kulaklık önerileriniz
Hayırlı olsunTamamdır alıyorum furyx i
Hayır, C2'den daha iyi.Fury X=Cloud II (?)
Cloud 2'den daha iyi fury xCorsair Void var aslında, 740TL'ye
Corsair Void Rgb Elite Carbon Ca 9011201 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair Void Rgb Elite Carbon Ca 9011201 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
açıkcası bende 750 civarına bakınıyorum ve bu kulaklığa karar kıldım, 50 TL daha koyarsan HyperX Cloud II var ancak tasarımsal olarak bu kulaklık daha hoşuma gidiyor.
Bende fury x var gayet güzel çok başarılıHangisi ?
Genelde tuşları bozuluyor diye şikayetler gördüm forumlarda, ondan dolayı seçeneklerim arasında yoktu. Ek olarak da Rampage markasının ürün kalitesine çok güvenemedim. 1 sene kullandım ve kulaklığın kablosu deforme oldu, hoparlörlerinde de sıkıntı çıktı. O yüzden biraz uzak durduğum bir marka.Hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır, C2'den daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cloud 2'den daha iyi fury x
Fury x öyle değil ama çoğu şey ile Ömer abi ( Furylevel) ilgileniyor.Genelde tuşları bozuluyor diye şikayetler gördüm forumlarda, ondan dolayı seçeneklerim arasında yoktu. Ek olarak da Rampage markasının ürün kalitesine çok güvenemedim. 1 sene kullandım ve kulaklığın kablosu deforme oldu, hoparlörlerinde de sıkıntı çıktı. O yüzden biraz uzak durduğum bir marka.