Bendede varda o dev gibi hocam ya küçük dikdörtgen bir şey lazımEn kötü sticker uydurulur be yıllardır g300s yanında gelen logitech stickerlarımı saklıyorum yakışırsa direkt yapıştırırım
Valla fena değil gibi duruyor ama mikrofonu falan çok güzel kablosuz kulaklıga göreOrijinalinin incelemesini bulamadım 1-2 hintli hariç
Razerları feda ederim gerekirse o rampage yazısı gözükmeyecek koydum kafayaBendede varda o dev gibi hocam ya küçük dikdörtgen bir şey lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla fena değil gibi duruyor ama mikrofonu falan çok güzel kablosuz kulaklıga göre
Kırtasiyede çok güzel sticker tasarlıyorlar güzel birşeyler ayarlar onlar olmadıRazerları feda ederim gerekirse o rampage yazısı gözükmeyecek koydum kafaya
plastic sticker ile çözeriz onu ya kolay oValla orda fury falan yazsın isterdim ama olmadı, zımparayla çıkar ama garanti gider büyük ihtimalle :/
Aynen öyle yaparız mecburplastic sticker ile çözeriz onu ya kolay o
kağıt sticker iz bırakır sökmek istersek kaıt olmaz o yüzden, ozalitçide max 50 TL'ye 1-2 plaka bastırırızplastic sticker ile çözeriz onu ya kolay o
Yok mu tasarımcı bir arkadaş fury logosu yapsın bize stciker işine girelimKırtasiyede çok güzel sticker tasarlıyorlar güzel birşeyler ayarlar onlar olmadı
ben tasarımcıyım hocam çözerim benYok mu tasarımcı bir arkadaş fury logosu yapsın bize stciker işine girelim
açılın ben dogtorumben tasarımcıyım hocam çözerim ben
Valla çok iyi olur he zamanında bende fury logosunu bastırmıştım kırtasiyede hem küçük hemde şık gözüküyorYok mu tasarımcı bir arkadaş fury logosu yapsın bize stciker işine girelim
Jdisjwğwjeğeben tasarımcıyım hocam çözerim ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
açılın ben dogtorum
E cıksın artıkValla heyecanla bekliyorum bakalım