Hocam inceleme geliyor mu ?Soran arkadaşlar a cevap Alıntıyı görüntüle
şuanda düzenlemesini yapıyormuş akşama yetişirmi dedim yetişmez dediHocam inceleme geliyor mu ?
konunun başında özellikleri var, gecikme devri biteli çok oldu.Bunda 7.1 var mı ? sürücüler kaç mm mikrofon durumu nasıl gecikme var mı fps oyunlarında?
Hocam benim 2,3 hafta vaktim var sorun yokşuanda düzenlemesini yapıyormuş akşama yetişirmi dedim yetişmez dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
konunun başında özellikleri var, gecikme devri biteli çok oldu.
hayırlısı olsun v2x de güzel kulaklık hepsi razersa hele olay ayrı, ama wireless geçmek için güzel bir seçenek sana kalmış artıkDaha yeni blackshark v2x aldım ya satıp geçmek ne kadar mantıklı acaba. Bütün ekipmanlar razer iken.
Hazır alıcı bulamazsam alamam muhtemelen. Ama wireless güzel olurdu yahayırlısı olsun v2x de güzel kulaklık hepsi razersa hele olay ayrı, ama wireless geçmek için güzel bir seçenek sana kalmış artık
7.1 takıntım yok, herhalde bu kulaktıkta 7.1 yok ama sorun değil. sesin kalitesi ve mikrofonu iyi mi ?hayırlısı olsun v2x de güzel kulaklık hepsi razersa hele olay ayrı, ama wireless geçmek için güzel bir seçenek sana kalmış artık
evet iyi7.1 takıntım yok, herhalde bu kulaktıkta 7.1 yok ama sorun değil. sesin kalitesi ve mikrofonu iyi mi ?
aynen hayırlısı olsunHazır alıcı bulamazsam alamam muhtemelen. Ama wireless güzel olurdu ya
valla bende fury x den geçsemmi diye düşünmüyor değilim, fury x den iyi diyordu yarın saat 7 gibi videosu gelir diyo.Deneyin duruma göre mpow u satar geçerim.
kuponlar kısmında gözüküyor hesap kısmındabazı arkadaşlar alırken n11 kuponu ile almışlar bende olup olamaycağını nereden görebilirim