Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Hikayesinde çok tak çıkar olduğu için ayarlayamazsin sesi öyle değil demiş

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı

Darkone22

80+ Bronze
ben aldım ama konuyu arkadaş yüzünden pişman oldum. sonra ki yorumlarında kötü gibi duruyor diyerek pişman oldu sanki biraz. Ses gerçekten kötü ınstadan hikaye atmiş ama mikrofonun takıp çıkmayla mikrofon sesinin ne alakası var onuda çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş altta yazmış markasının klavyesi o aynı klavye bendede var

Gelen açıklama bu https://instagram.com/stories/furyl...ource=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY=
Evet farkettim teşekkürler. Yine de sesi nasıl bilen yok. Kulaklığın sesi olsa yeterde biraz acele ettik sanırım. Kutuyu aldığım gibi iade edeceğim sanırım açmadan

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
ben aldım ama konuyu arkadaş yüzünden pişman oldum. sonra ki yorumlarında kötü gibi duruyor diyerek pişman oldu sanki biraz. Ses gerçekten kötü ınstadan hikaye atmiş ama mikrofonun takıp çıkmayla mikrofon sesinin ne alakası var onuda çözemedim

Evet farkettim teşekkürler. Yine de sesi nasıl bilen yok. Kulaklığın sesi olsa yeterde biraz acele ettik sanırım. Kutuyu aldığım gibi iade edeceğim sanırım açmadan
Kotu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası bence iade etmeyin 1200tl link bir kulaklık sürücü çapı g535 ile aynı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

Açıkçası Fiyat aşırı uygun olduğu için kullanacağım mikrofon derdim yok ama biraz üzüldüm açıkçası g435 de mikrofon yok gibi bir şey ama iyi olmasını beklerdim kafam çok karıştı o yüzden kimseye al veya alma demek artık mantıklı gelmiyor seninde dediğin gibi özellikler belli size kalmış artık

Kulaklığın ses kalitesi aynidir diyorsunuz yani. Benim için mikrofon önemli degilde kulaklık sesi çok önemli 7.1 de var aslında ama bilemiyorum
Kulaklık sesinden şüpheniz olmasın mikrofonu böyle ama sesi cidden kaliteli onu iyi biliyorum

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
Kotu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası bence iade etmeyin 1200tl link bir kulaklık sürücü çapı g535 ile aynı
herkes mikrofonu konuşuyuor, videoda bir sorun olduğunu söylemiş yani cok iyi olmasa da orta seviye bir mikrofona sahip diyelim. Bizim duyduğumuz ses daha önemli gibi geliyor bana

Kulaklığın ses kalitesi aynidir diyorsunuz yani. Benim için mikrofon önemli degilde kulaklık sesi çok önemli 7.1 de var aslında ama bilemiyorum
aynen bence de öyle önemli olan ses

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Evet sırf o yüzden iade etmiyecegim ama mikrofon iyi olsun isterdim eğer dediği gibi değilse

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
G435 den iyi ses kalitesi de iyidir fury x den iyise otomatik g435 den iyi 535e kafa tutar demek yarı fiyati

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
herkes mikrofonu konuşuyuor, videoda bir sorun olduğunu söylemiş yani cok iyi olmasa da orta seviye bir mikrofona sahip diyelim. Bizim duyduğumuz ses daha önemli gibi geliyor bana

aynen bence de öyle önemli olan ses
Size katılıyorum

G435 den iyi ses kalitesi de iyidir fury x den iyise otomatik g435 den iyi 535e kafa tutar demek yarı fiyati
Aynen öyle sabah paylaştığı hikayede hoparlör olarak kullanıyordu :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,176
Üyeler
160,964
Son üye
TheDeDe
Top Bottom