Darkone22
80+ Bronze
Adamın klavyesinde FuryLevel yazıyor hocambende şuanda onu kullanan arkadaşı arıyorum aynı şekilde 5 yıldız veren arkadaşı bulmak lazım
Adamın klavyesinde FuryLevel yazıyor hocambende şuanda onu kullanan arkadaşı arıyorum aynı şekilde 5 yıldız veren arkadaşı bulmak lazım
fury diye seri var ondan yazıodur belkiAdamın klavyesinde FuryLevel yazıyor hocamkendi mi paylaştı acaba
Arkadaş altta yazmış markasının klavyesi o aynı klavye bendede varAdamın klavyesinde FuryLevel yazıyor hocamkendi mi paylaştı acaba
hyr videoya bak mousepad 40x40 burdaki 70x30 gibi birde masa siyahAdamın klavyesinde FuryLevel yazıyor hocamkendi mi paylaştı acaba
Evet farkettim teşekkürler. Yine de sesi nasıl bilen yok. Kulaklığın sesi olsa yeterde biraz acele ettik sanırım. Kutuyu aldığım gibi iade edeceğim sanırım açmadanArkadaş altta yazmış markasının klavyesi o aynı klavye bendede var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gelen açıklama bu https://instagram.com/stories/furyl...ource=ig_story_item_share&igshid=MDJmNzVkMjY=
Kotu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası bence iade etmeyin 1200tl link bir kulaklık sürücü çapı g535 ile aynıben aldım ama konuyu arkadaş yüzünden pişman oldum. sonra ki yorumlarında kötü gibi duruyor diyerek pişman oldu sanki biraz. Ses gerçekten kötü ınstadan hikaye atmiş ama mikrofonun takıp çıkmayla mikrofon sesinin ne alakası var onuda çözemedim
Evet farkettim teşekkürler. Yine de sesi nasıl bilen yok. Kulaklığın sesi olsa yeterde biraz acele ettik sanırım. Kutuyu aldığım gibi iade edeceğim sanırım açmadan
Kulaklığın ses kalitesi aynidir diyorsunuz yani. Benim için mikrofon önemli degilde kulaklık sesi çok önemli 7.1 de var aslında ama bilemiyorumKotu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası bence iade etmeyin 1200tl link bir kulaklık sürücü çapı g535 ile aynı
Açıkçası Fiyat aşırı uygun olduğu için kullanacağım mikrofon derdim yok ama biraz üzüldüm açıkçası g435 de mikrofon yok gibi bir şey ama iyi olmasını beklerdim kafam çok karıştı o yüzden kimseye al veya alma demek artık mantıklı gelmiyor seninde dediğin gibi özellikler belli size kalmış artıkben aldım ama konuyu arkadaş yüzünden pişman oldum. sonra ki yorumlarında kötü gibi duruyor diyerek pişman oldu sanki biraz. Ses gerçekten kötü ınstadan hikaye atmiş ama mikrofonun takıp çıkmayla mikrofon sesinin ne alakası var onuda çözemedim
Evet farkettim teşekkürler. Yine de sesi nasıl bilen yok. Kulaklığın sesi olsa yeterde biraz acele ettik sanırım. Kutuyu aldığım gibi iade edeceğim sanırım açmadan
Kulaklık sesinden şüpheniz olmasın mikrofonu böyle ama sesi cidden kaliteli onu iyi biliyorumKulaklığın ses kalitesi aynidir diyorsunuz yani. Benim için mikrofon önemli degilde kulaklık sesi çok önemli 7.1 de var aslında ama bilemiyorum
herkes mikrofonu konuşuyuor, videoda bir sorun olduğunu söylemiş yani cok iyi olmasa da orta seviye bir mikrofona sahip diyelim. Bizim duyduğumuz ses daha önemli gibi geliyor banaKotu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası bence iade etmeyin 1200tl link bir kulaklık sürücü çapı g535 ile aynı
aynen bence de öyle önemli olan sesKulaklığın ses kalitesi aynidir diyorsunuz yani. Benim için mikrofon önemli degilde kulaklık sesi çok önemli 7.1 de var aslında ama bilemiyorum
Evet sırf o yüzden iade etmiyecegim ama mikrofon iyi olsun isterdim eğer dediği gibi değilseKotu olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası bence iade etmeyin 1200tl link bir kulaklık sürücü çapı g535 ile aynı
G435 den iyi ses kalitesi de iyidir fury x den iyise otomatik g435 den iyi 535e kafa tutar demek yarı fiyatiKulaklığın ses kalitesi aynidir diyorsunuz yani. Benim için mikrofon önemli degilde kulaklık sesi çok önemli 7.1 de var aslında ama bilemiyorum
Size katılıyorumherkes mikrofonu konuşuyuor, videoda bir sorun olduğunu söylemiş yani cok iyi olmasa da orta seviye bir mikrofona sahip diyelim. Bizim duyduğumuz ses daha önemli gibi geliyor bana
aynen bence de öyle önemli olan ses
Aynen öyle sabah paylaştığı hikayede hoparlör olarak kullanıyorduG435 den iyi ses kalitesi de iyidir fury x den iyise otomatik g435 den iyi 535e kafa tutar demek yarı fiyati