Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

123kral14

80+ Silver
kanka sen bunu çıkaran adamın kankasısın ve forumlarda kulaklığı yaymaya çalışıyorsun değil mi

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Beyaz-Gri olandan N11 üzerinden Nays kullanarak sipariş ettim 900 TL 'ye geldi. Kalitesini bilmem ama benim gibi hem müzik dinleyeyim hem oyunda işimi görsün, mikrofonu çıkarılabilen ve en en önemlisi kablosuz olması fiyatının tam hakkını vermesini isteyenler almalı.Ben akşamları oyunda takılacagım gündüz eşim müzik dinleyecekveya film felan tam benlikti azkalsın 2000 tl civarı başka bir şey alacakken ilaç gibi geldi :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
mikrofon kalitesi pilot gibi geliyor çok mu tuhaf bana mı öyle geldi ?
hocam mikrofon kayıtlarında sıkıntı yaşanmış, yarın falan gerçek performansını yayınlar ama çokda bi şey beklememek lazım

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Beyaz-Gri olandan N11 üzerinden Nays kullanarak sipariş ettim 900 TL 'ye geldi. Kalitesini bilmem ama benim gibi hem müzik dinleyeyim hem oyunda işimi görsün, mikrofonu çıkarılabilen ve en en önemlisi kablosuz olması fiyatının tam hakkını vermesini isteyenler almalı.Ben akşamları oyunda takılacagım gündüz eşim müzik dinleyecekveya film felan tam benlikti azkalsın 2000 TL civarı başka bir şey alacakken ilaç gibi geldi :)
kupon 90 yazıp neden nays eklemediniz daha uyguna gelirdi

123kral14

80+ Silver
ürünlerin yorumları ve konu tamamen raklam amaçlı kendileri yazmış gibi

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
ürünlerin yorumları ve konu tamamen raklam amaçlı kendileri yazmış gibi
Yanlış anlamada sen Furylevel in bir tanıdığı felan mısın? Herkesde telefon numarası yoktur herhalde adamın.
bütün ekipmanlarını almıştım zamanında ve oyuncu ekipmanlarıyla aşırı haşır neşir olan biriyim insanlara yardımcı olmam için admin yardımcısı rolü vermişti, bunun gibi acil durumlarda kendisiyle direkt iletişime geçmem için vermişti bende hemen arayıp durumu bildirdim kendisine yanlış anlaşılma kötü olur.
böyle demiş hocam biri daha sormuş

123kral14

80+ Silver
yuvarladım ben fiyatı şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga alıp denersin olmadı sonra iade ben bu marka hiç kullanmadım bakalım ne olacak.
bilmiyom herrkese al al al yazmış ürün yorrumlarında isim yok

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
bilmiyom herrkese al al al yazmış ürün yorrumlarında isim yok
hocam tanıdığı ise normaldir de kulaklık harbi güzel bence fiyatına göre bende aldım, kulaklık iddia edildiği gibi çıkmazsa o zaman bakarız şimdlik reklamlık bi şey yok bence

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Top Bottom