Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
anladım aga ama alırsın sonuçta iade seçeneği var beğenmezsen .itir edersin ben deneyeceğim fiyat çok tatlı
aynn bende beğenmezsem iade ederim kafasıyla aldım umarım tatmin eder çok lazım çünkü bunu almasam g435 alacaktım

123kral14

80+ Silver
hocam tanıdığı ise normaldir de kulaklık harbi güzel bence fiyatına göre bende aldım, kulaklık iddia edildiği gibi çıkmazsa o zaman bakarız şimdlik reklamlık bi şey yok bence
takip etmedim kulaklığı özelliklerini vs. f/p bile olsa bu konunun reklam olduğunu değiştirmiyor kulaklığı yayma amaçlı açılmış

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
hocam tanıdığı ise normaldir de kulaklık harbi güzel bence fiyatına göre bende aldım, kulaklık iddia edildiği gibi çıkmazsa o zaman bakarız şimdlik reklamlık bi şey yok bence
reklam olsa zaten ürüne para basıp almazdım keşke reklam olsa :/

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,379
İsim
yusuf ecer
Sabah void elite alma, bu kablosuz bunu al diyen kişiler mikrofonu görünce tövbe eder mi bilmem :D İlkokulda bardak ve iple yaptığımız telefonlarda daha iyi gidiyordu sesimiz karşıya:D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
Sabah void elite alma, bu kablosuz bunu al diyen kişiler mikrofonu görünce tövbe eder mi bilmem :D İlkokulda bardak ve iple yaptığımız telefonlarda daha iyi gidiyordu sesimiz karşıya:D
PIJASDPFOIGJSFPGIOJSFPIOHAJDFSPIO bana çokda kötü gelmedi aslında o kadar kötü mü ya

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,379
İsim
yusuf ecer
PIJASDPFOIGJSFPGIOJSFPIOHAJDFSPIO bana çokda kötü gelmedi aslında o kadar kötü mü ya
Arkadaşlarla yazışarak konuşmayı tercih ederdim:D Premium kulaklıklara alıştığımdan mı bilmiyorum ama bu rampage jamesdonkey gamepower kulaklıkları almak xiaomi cok iyi kanka niye iphone aliyosun olayiyla ayni geliyo:D

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom