Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
video linki nerde

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
kablosu girmemesi gereken her yere giriyor koltuğun kolluklarının etrafına dolanıyor çıkarken geçen takıldım düştüm :)
tek sıkıntı o olsa kardeşim kafasını bir anda çekince kulaklığa giren bütün kablolar bir anda koptu lehim yerlerinden DJFHKASLHSFSDF

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
tek sıkıntı o olsa kardeşim kafasını bir anda çekince kulaklığa giren bütün kablolar bir anda koptu lehim yerlerinden DJFHKASLHSFSDF
hocam öyle bir şey yaşamadım ama furylevelin videoda mikrofon sesi rezalet ve hani pek sağlam hissiyatı veremedi bana kafamı sallarım yere düşer kırılır gibi geldi :D

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
incelemeden sonraki görüşlerim şöyle bahsedildiği gibi karşımızda cidden hafif ve malzeme kalitesi iyi olan bir ürün var 40mm ye göre sürücüleri cidden iyi ve genel kullanımda üzmez asıl merak edilen mikrofonda ise durum şöyle videoyu izlerken ah be mikrofon böyle olamaz dedim discorddan normal bir ses geliyordu dinlediğimde mikrofon uzaklaşınca ses düzeliyor videoda onu farkettim son olarak diyeceğim ürünün incelemesi en yakın zamanda benimde kanalımda olacak iptal etmiyeceğim tahminimce kulaklık perşembe elimde olur mikrofon yakınlıktan dolayımı yada başka bir sebepden dolayımı öyle bir ses alıyor araştırıyorum ama mikrofon yüzünden almıyacak arkadaşlar almayabilir...
Mesaj otomatik birleştirildi:

müsait olan varsa gelsin birlikte genel bir değerlendirme yapalım hem almak isteyen kişiler içinde güzel olur https://discord.gg/NBwAj3DwUf
peki kulaklık olarak bunu alsak yayın mikrofonu için uygun ne önerirsin masaüstü olarak

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
o ka
hocam öyle bir şey yaşamadım ama furylevelin videoda mikrofon sesi rezalet ve hani pek sağlam hissiyatı veremedi bana kafamı sallarım yere düşer kırılır gibi geldi :D
o kadarda değil canım :D ama mikrofon için bir şey diyemeyeceğim ürün elime gelmeden en geç perşembe ulaşır burda paylaşırım mikrofonu

peki kulaklık olarak bunu alsak yayın mikrofonu için uygun ne önerirsin masaüstü olarak
https://www.amazon.com.tr/dp/B09L51J2FC?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details uygun fiyatlı olarak bunu düşünüyorum hocam kullanan arkadaşlarım cidden çok memnunlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Halil Çalık
Beğenmezsek iade şansımız var mı ?

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
o ka

o kadarda değil canım :D ama mikrofon için bir şey diyemeyeceğim ürün elime gelmeden en geç perşembe ulaşır burda paylaşırım mikrofonu

https://www.amazon.com.tr/dp/B09L51J2FC?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details uygun fiyatlı olarak bunu düşünüyorum hocam kullanan arkadaşlarım cidden çok memnunlar
direk sipariş vereyim mi hocam? hyperx cloud 2 var alıyim mi bu mikrofonu yayın için

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom