hocam öyle bir şey yaşamadım ama furylevelin videoda mikrofon sesi rezalet ve hani pek sağlam hissiyatı veremedi bana kafamı sallarım yere düşer kırılır gibi geldi
incelemeden sonraki görüşlerim şöyle bahsedildiği gibi karşımızda cidden hafif ve malzeme kalitesi iyi olan bir ürün var 40mm ye göre sürücüleri cidden iyi ve genel kullanımda üzmez asıl merak edilen mikrofonda ise durum şöyle videoyu izlerken ah be mikrofon böyle olamaz dedim discorddan normal bir ses geliyordu dinlediğimde mikrofon uzaklaşınca ses düzeliyor videoda onu farkettim son olarak diyeceğim ürünün incelemesi en yakın zamanda benimde kanalımda olacak iptal etmiyeceğim tahminimce kulaklık perşembe elimde olur mikrofon yakınlıktan dolayımı yada başka bir sebepden dolayımı öyle bir ses alıyor araştırıyorum ama mikrofon yüzünden almıyacak arkadaşlar almayabilir...
Mesaj otomatik birleştirildi:
müsait olan varsa gelsin birlikte genel bir değerlendirme yapalım hem almak isteyen kişiler içinde güzel olur https://discord.gg/NBwAj3DwUf
hocam öyle bir şey yaşamadım ama furylevelin videoda mikrofon sesi rezalet ve hani pek sağlam hissiyatı veremedi bana kafamı sallarım yere düşer kırılır gibi geldi