Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
alanlar ne yapmayı düşünüyor

sen iade etmeyi düşünüyor musun dostum? Ben şahsen hala önemli olan durumun ses olduğunu düşünüyorum. Kulaklığın hafif, kablosuz ve uygun fiyatlı olması beni çekiyor. Ses konusunda iyi olduğu söylendi, mikrofon orta kalitede olsa üzmez gibi bu fiyata. Alanlar iade etmeyi düşünüyor musunuz?
ben düşünmüyorum hocam fiyat ortada zaten istediğim özellikleride bana sunuyor ha mikrofon olayı bir tık üzdü ama iade ettirecek kadar da kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum bende sizin gibi düşünüp günlük hayatta bluetoothla bilgisayardada wireless kullanmak için satın aldım bu fiyata zaten daha fazlasını beklemek bir tık saçma olur.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
ben düşünmüyorum hocam fiyat ortada zaten istediğim özellikleride bana sunuyor ha mikrofon olayı bir tık üzdü ama iade ettirecek kadar da kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum bende sizin gibi düşünüp günlük hayatta bluetoothla bilgisayardada wireless kullanmak için satın aldım bu fiyata zaten daha fazlasını beklemek bir tık saçma olur.
evet günlük hayatta kullanılabilmesi, mikrofonun cıkması da pozitif özellikleri arasında. Bugün atılan storyde kulaklıktan ses baya bir çıkıyordu, kalitesi de iyidir umarım. 7.1 olması da oyunlar acısından iyi (ben kullanacağımı düşünmüyorum)

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
evet günlük hayatta kullanılabilmesi, mikrofonun cıkması da pozitif özellikleri arasında. Bugün atılan storyde kulaklıktan ses baya bir çıkıyordu, kalitesi de iyidir umarım. 7.1 olması da oyunlar acısından iyi (ben kullanacağımı düşünmüyorum)
bende 7.1 kullanmam stereo gayet iyi ses veriyor sanal 7.1 fiyasko, hikayede zaten 70db üstüne çıktığı bariz 435 de kısıtlama var malesef belli bir ses seviyesinin üzerinde çıkamıyor ikiside 40mm sürücü kullanıyor oysaki.

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Salih Uysal
bende 7.1 kullanmam stereo gayet iyi ses veriyor sanal 7.1 fiyasko, hikayede zaten 70db üstüne çıktığı bariz 435 de kısıtlama var malesef belli bir ses seviyesinin üzerinde çıkamıyor ikiside 40mm sürücü kullanıyor oysaki.
ki zaten günlük hayatta kullanılabilmesi için ses kalitesinin net ve kaliteli olması önemli. Bunu da göz önüne almışlardır diye düşünüyorum. Ben iade etmeyi düşünmüyorum ama sizlere bir sormak istedim :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
ki zaten günlük hayatta kullanılabilmesi için ses kalitesinin net ve kaliteli olması önemli. Bunu da göz önüne almışlardır diye düşünüyorum. Ben iade etmeyi düşünmüyorum ama sizlere bir sormak istedim :)
valla ben kulaklığa yapıştıracağım tasarımları bile hazırladım çok kötü bi şey olmadığı sürece iptal etmeyi hiç istemiyorum umarım üzmez ürün :D

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
aynı şekilde hocam fury x i otg ile takıp okula gittiğimi bilirim çok dikkat çekmişti hatta beni tanıyıp yanıma gelenler oldu onlarda orda deneme şansı yakaladılar :D ama şimdi bunla gittiğimde o kadar dikkat çekmiyeceğimi biliyorum bide Bt 5.2 olduğu için usb dongle ı otg ile bağlamama gerek kalmayacak FLKJNSKDLJFSDFDF
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla ben kulaklığa yapıştıracağım tasarımları bile hazırladım çok kötü bi şey olmadığı sürece iptal etmeyi hiç istemiyorum umarım üzmez ürün :D
sizin tasarımlarda fena hocam valla :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
aynı şekilde hocam fury x i otg ile takıp okula gittiğimi bilirim çok dikkat çekmişti hatta beni tanıyıp yanıma gelenler oldu onlarda orda deneme şansı yakaladılar :D ama şimdi bunla gittiğimde o kadar dikkat çekmiyeceğimi biliyorum bide Bt 5.2 olduğu için usb dongle ı otg ile bağlamama gerek kalmayacak FLKJNSKDLJFSDFDF
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin tasarımlarda fena hocam valla :D
lazımsa satim size :D

sadometu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Sadık Dinçdemir
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
a q yorumlara bakarsak her kulaklık manasız ve kötü aklınıza yatan varsa alın ha ram page olmuş ha razer felan filan :)

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

cNaiNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
emircan özütemiz

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Biraz baktım youtubede 1 video var sadece sizce alınabilir mi enstrünman çalarken felan ses kaydı için iş görür mü acaba? Bağlama çalıyorum. Stand alabilirim yanına da.
Bu fiyata tek seçenek bu gibi bence görecektir

Top Bottom