Ziona
80+ Silver
çıktı da diş tellerinden dolayı yemedim, yapış yapış bişeydi çünkü.Şeker çıktı mı kutudan?
çıktı da diş tellerinden dolayı yemedim, yapış yapış bişeydi çünkü.Şeker çıktı mı kutudan?
Bende diş tellerinden ötürü doğru düzgün yiyemiyorum. Hayırlısıyla kurtuluruz inşallahçıktı da diş tellerinden dolayı yemedim, yapış yapış bişeydi çünkü.
@Ravyn mikrofon kalitesi nasil hocam videodaki gibi berbat mi yoksa daha mi iyi
Kulaklığın ses kalitesi nasıl ?benimde elime ulaştı dc'de gürültü engelleyici ile birlikte konuştum, sesi ortalama dedi ses kaydederken dışarıdaki sesleri alıyordu klavye sesini vs. gürültü engelleyici ile gelmiyormuş kendisine sorduğumda arkadan bir ses vs. gelmiyor dedi.
kablolu oldumu mikrofon gayet iyi birde kablolu ve kablosuz olarak ses kalitesi neredeyse aynı bana kaliteli geldi birde story'de paylaştığı kadar ses veriyor kendisi başka soru olursa elimden geldiği kadar cevaplarım.
Alın beklesin kutuyu açmadığınız sürece iade şansı olacaktırİnceleme videoları bir yayınlansa da alıp almayacağımıza karar versek şu lansman indirimi bitmeden.
la herkes kutuyu saklarsa kim test yapıcak. Aramızdan bi fedainin bu görevi üstlenmesi lazımAlın beklesin kutuyu açmadığınız sürece iade şansı olacaktır
ya aga ben şimdi sipariş vericemde işte sıkıntı şu mikrofon kalitesi aşırı kötü gibime geldi benim o yüzden alasım yokla herkes kutuyu saklarsa kim test yapıcak. Aramızdan bi fedainin bu görevi üstlenmesi lazım
barracuda x link atar mısın kanka1600 e Razer Barracuda X var 1 hafta önce aldım G435 G535 HyperX vs yanında halt yemiş kalitesi kıyaslanamaz harika bir kulaklık alacaksan incele derim.
baya kötü zaten bana göre parayı çöpe atmaktan farkı yokya aga ben şimdi sipariş vericemde işte sıkıntı şu mikrofon kalitesi aşırı kötü gibime geldi benim o yüzden alasım yok
barracuda x link atar mısın kanka