Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet ALİGÜL
1600 e Razer Barracuda X var 1 hafta önce aldım G435 G535 HyperX vs yanında halt yemiş kalitesi kıyaslanamaz harika bir kulaklık alacaksan incele derim.
G435 veya G535 kulaklıklarını kullandınız mı? Ayrıca razer barracuda x de herhangi bir equalizer ayarı yaptınız mı? Kulaklık konusunda film, dizi veya oyun performansından kısaca bahsedebilir misiniz? Bende kulaklık ayarışındayımda dediğiniz kulaklık ilgimi çekti.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,305
İsim
Bilal Tepe
1600 e Razer Barracuda X var 1 hafta önce aldım G435 G535 HyperX vs yanında halt yemiş kalitesi kıyaslanamaz harika bir kulaklık alacaksan incele derim.
Açıkçası bu rampage crack ten çok ta iyi olduğunu düşünmüyorum sürücü çapı falan aynı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,664
İsim
Kerem Çavuş
G435 veya G535 kulaklıklarını kullandınız mı? Ayrıca razer barracuda x de herhangi bir equalizer ayarı yaptınız mı? Kulaklık konusunda film, dizi veya oyun performansından kısaca bahsedebilir misiniz? Bende kulaklık ayarışındayımda dediğiniz kulaklık ilgimi çekti.
Kullandığını sanmıyorum g535 bariz çok daha iyi

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ahmet ALİGÜL
Açıkçası bu rampage crack ten çok ta iyi olduğunu düşünmüyorum sürücü çapı falan aynı
Hocam o sürücü çapı olayına ben pek güvenmiyorum. Bence ona bakarak kulaklık alınmaz. Çok üst seviye kulaklıklarda da 40 mm olanları kullanılıyor ama 50mm den çok daha iyi performans veriyor. Demek ki sürücünün çapından çok işçiliği ve malzeme kalitesi önemli.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,305
İsim
Bilal Tepe
Hocam o sürücü çapı olayına ben pek güvenmiyorum. Bence ona bakarak kulaklık alınmaz. Çok üst seviye kulaklıklarda da 40 mm olanları kullanılıyor ama 50mm den çok daha iyi performans veriyor. Demek ki sürücünün çapından çok işçiliği ve malzeme kalitesi önemli.
İade edip barracuda x almaya değer mi diyorsunuz

Conqueror_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Conqueror
Bahsettiğim ve kullandığım Razer kulaklıkta hiç bir eko vs ayarı yapmadan direk fabrika ayarlarında çok güzel sonuç alıyorum. Gerek mikrofon gerek ses kasma gerek müzik dinlerken bas ve tiz dengesi özellikle baslar çok tatlı geliyor.
Oyunlarda ses kasma çok iyi kulaklığı %60 larda kullanıyorum bu bile fazla geliyor o kadar yüksek ve güzel sesi var fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.
G435 ve G535 i çok araştırdım bu kulaklıklar ile ilgili internet üzerinde 100 yorum var ise 80 90 tanesini rahat okudum dip ses, ses yetersizliği, mikrofon kalitesi vb gibi konularda bir sürü şikayet gördüm 100 kullanıcıdan 80'i memnun değil gibi bir analiz çıkardım kendimce. Açıkçası bende ilk önce G535 almayı düşünüyordum bu şikayetlerden sonra Razeri araştırdım ve bir tek şikayet dahi görmedim iyiki de almışım fazlasıyla memnunum.

Ziona

80+ Silver
16794815601518711386521305451775.jpg

Ziona

80+ Silver
İlk izlenim nasıl?
aga driver bulmaya çalışıyorum şu an o yüzden kötü :d (az önce segment bilgisayar ile konuştum. adamlar daha kulaklığın modelini bilmiyorlar. drivera gelince ise 1 haftaya gelir büyük ihtimal)

Son düzenleme:

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
benimde elime ulaştı dc'de gürültü engelleyici ile birlikte konuştum, sesi ortalama dedi ses kaydederken dışarıdaki sesleri alıyordu klavye sesini vs. gürültü engelleyici ile gelmiyormuş kendisine sorduğumda arkadan bir ses vs. gelmiyor dedi.

kablolu oldumu mikrofon gayet iyi birde kablolu ve kablosuz olarak ses kalitesi neredeyse aynı bana kaliteli geldi birde story'de paylaştığı kadar ses veriyor kendisi başka soru olursa elimden geldiği kadar cevaplarım.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
Top Bottom