G435 veya G535 kulaklıklarını kullandınız mı? Ayrıca razer barracuda x de herhangi bir equalizer ayarı yaptınız mı? Kulaklık konusunda film, dizi veya oyun performansından kısaca bahsedebilir misiniz? Bende kulaklık ayarışındayımda dediğiniz kulaklık ilgimi çekti.
Bahsettiğim ve kullandığım Razer kulaklıkta hiç bir eko vs ayarı yapmadan direk fabrika ayarlarında çok güzel sonuç alıyorum. Gerek mikrofon gerek ses kasma gerek müzik dinlerken bas ve tiz dengesi özellikle baslar çok tatlı geliyor.
Oyunlarda ses kasma çok iyi kulaklığı %60 larda kullanıyorum bu bile fazla geliyor o kadar yüksek ve güzel sesi var fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.
G435 ve G535 i çok araştırdım bu kulaklıklar ile ilgili internet üzerinde 100 yorum var ise 80 90 tanesini rahat okudum dip ses, ses yetersizliği, mikrofon kalitesi vb gibi konularda bir sürü şikayet gördüm 100 kullanıcıdan 80'i memnun değil gibi bir analiz çıkardım kendimce. Açıkçası bende ilk önce G535 almayı düşünüyordum bu şikayetlerden sonra Razeri araştırdım ve bir tek şikayet dahi görmedim iyiki de almışım fazlasıyla memnunum.