fiyatı çok uygun çünkü kablosuz bir kulaklığa görebu kulaklık neden bu kadar etkileşim almış
Teşekkürlermikrofon testi kullanıcı deneyimi:
İndirim ne zamana kadar devam edicek hocam.wireless bir kulaklık için gayet yeterli incelemedekinden çok daha iyi ses şuan
Çıkış günü 1 hafta demişti sanırım yakın bir zamanda bitecek hızlı olmakta fayda varİndirim ne zamana kadar devam edicek hocam.
Valla tıkla kazan muhabbeti falan vardı öyle bir şey gelirse artık onla alırsınn11 kuponu var mı arkadaşlar. Kupon90 kodu cidden olmuyor artık. Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Kulaklığı sipariş geçeceğim.
n11 kuponu var mı arkadaşlar. Kupon90 kodu cidden olmuyor artık. Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. Kulaklığı sipariş geçeceğim.
1099 tl oldu kulaklık beklemenin manası yok artık. Sağolasın yinedeValla tıkla kazan muhabbeti falan vardı öyle bir şey gelirse artık onla alırsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Yetiştinmi? Yetişmediysen 45 lik duruyor
valla bilgim yok ilk defa duydum ama sıkıntı çıkarmaz tahminimcesiyah olanını düşünüyorum da onun mağazası farklı benceiyi diye bir mağaza sıkıntı çıkarır mı?
tamamdır şu an kupon ile siparişi veriyorumvalla bilgim yok ilk defa duydum ama sıkıntı çıkarmaz tahminimce
bide bunu kablolu kullanırımda muhtemelen oyun oynarken usb 2.0a mı yoksa 3.2 ye mi takmam daha iyi olur veya fark eder mivalla bilgim yok ilk defa duydum ama sıkıntı çıkarmaz tahminimce