FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Kullanan varsa alınır mı sizce? Rampage comforttan geçicem rampage den illallah ettim ama yine bi şans vereyim diyorum 😅

Kullanan varsa alınır mı sizce? Rampage comforttan geçicem rampage den illallah ettim ama yine bi şans vereyim diyorum 😅
Hocam bende de aynı model var neden memnun değilsiniz? Bende ki çatır çutur 2 yıldır çalışıyor.

Hocam bende de aynı model var neden memnun değilsiniz? Bende ki çatır çutur 2 yıldır çalışıyor.
Hocam kulaklıktan memnunum ama neler yaşadığımı anlatsam ve şuanki durumunu fotoğrafla atsam anlarsınız. Kulaklık ses kalitesi mikrofonu kullanımı iyi hoş fakat kablosu gitti artık ve kafa yeri bantla duruyor.Bende neredeyse 3 seneyi derviricem.

Son düzenleme:
Mikrofon kalitesi nasıl arkadaşlar?

Açıkçası bana güzel göründü sizce bu kulaklık mı yoksa razer blackshark v2x mi Bluetooth önemli değil benim için oyun oynarken sesi iyi vermesi bide discordda konuşurken iyi bir şekilde sesimin gitmesi önemli

Açıkçası bana güzel göründü sizce bu kulaklık mı yoksa razer blackshark v2x mi Bluetooth önemli değil benim için oyun oynarken sesi iyi vermesi bide discordda konuşurken iyi bir şekilde sesimin gitmesi önemli
kabloluda ses sekmesi yaşamış burdan alan bir arkadaş itopyada iadesini almamış buna geçmeyi düşünüyordu en son

Geri