ben kutuyu açarken ufak bir zarar gördü ve 2-3 saatte kullandım hala iade edebilir miyim beklentimi pek fazla karşılamadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu nedir? bir tanesini iptal ettim adres değişikliği için iade edebilrsiniz sadece dedi ettim ama kargoyu daha hiç görmeden hatta dağıtıma çıkmadan ettim bugünde geri fönmüş kabul edilmemiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu nedir? bir tanesini iptal ettim adres değişikliği için iade edebilrsiniz sadece dedi ettim ama kargoyu daha hiç görmeden hatta dağıtıma çıkmadan ettim bugünde geri fönmüş kabul edilmemiş
Fury x cuk diye oturuyor kulağa hiç boşluk kalmıyor bide Çin'den kalın bir kumaş pad almsitim asıri rahat oldu ama bu manyak hafif kulakda olduğunu unutuyorsun tizler daha iyi bunda ama fury x de sesler akustik yapıdan dolayı baya bassları falan güzel veriyor
Fury x den geçmeye değmez Hocam bende denemek amaçlı aldım Bluetooth olarak okula giderken kullanıyorum bide olurda fury x in şarj8 biterse buna geçerim diye fury den buna geçince alışmakta Zorluk çekiyor insan bide sürekli kulaklık değiştirdiğim için fury bana çok daha iyi geliyor
Fury x den geçmeye değmez Hocam bende denemek amaçlı aldım Bluetooth olarak okula giderken kullanıyorum bide olurda fury x in şarj8 biterse buna geçerim diye fury den buna geçince alışmakta Zorluk çekiyor insan bide sürekli kulaklık değiştirdiğim için fury bana çok daha iyi geliyor
Fury'nin görünüşü daha iyi duruyor şahsen. Eksikleri var mı var ama en son kumaş ped aldım hala canavar. Sadece üst ped tam dikiş yerlerinden yırtılmaya başlamış o biraz canımı sıktı.