Bumbastik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 638
ya o tabi öyledir de hocam 7.1 yazıyor ve bozuk çalışıyor :dya tabi kimine göre iyi gelebilir ama bence stereo çok daha iyi kişinin isteiğine kalmış artık orda
ya o tabi öyledir de hocam 7.1 yazıyor ve bozuk çalışıyor :dya tabi kimine göre iyi gelebilir ama bence stereo çok daha iyi kişinin isteiğine kalmış artık orda
valla bende bilmiyorum kafam karışıyor bazı müziklerde falan iyi etki ediyor ama bende pek başarılı bulmadım sıkıntılı duruyor dediğiniz gibiya o tabi öyledir de hocam 7.1 yazıyor ve bozuk çalışıyor :d
xboxta kullanılmıyormuşKonsolda kullanılır mı? Xbox Series s te mesela
bence güzelBeyler 2 gündür kutuda bekliyor artık açayım diyorum mikrofondan memnun musunuz ?
Ben elendim o zaman, siz devam edinxboxta kullanılmıyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence güzel
Bende memnunum okula giderken falanda kullanıyorum ordakilerde baya beğendiBeyler 2 gündür kutuda bekliyor artık açayım diyorum mikrofondan memnun musunuz ?
Bitmiyor hocampeki kulaklığın şarjının bitirebilen oldumu ben üç gündür kullanıyor halen bitmedi.
kanka mik fena değil kablolu kat kat daha iyi oluyor miki dert etme yaniBeyler 2 gündür kutuda bekliyor artık açayım diyorum mikrofondan memnun musunuz ?
Fury X'i ben sabah 9'da açıp arada 2-3 saat ara verip gece 1 lere kadar kullanıyordum şarjı anca o zaman bitiyordu 2 sene önce. Şimdi doğal olarak daha düşük ve eskisi kadar kullanmıyorum bilgisayarı. Sence Fury X'e göre artıları ve eksileri nedir?Bende memnunum okula giderken falanda kullanıyorum ordakilerde baya beğendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bitmiyor hocam![]()
Fury x cuk diye oturuyor kulağa hiç boşluk kalmıyor bide Çin'den kalın bir kumaş pad almsitim asıri rahat oldu ama bu manyak hafif kulakda olduğunu unutuyorsun tizler daha iyi bunda ama fury x de sesler akustik yapıdan dolayı baya bassları falan güzel veriyorFury X'i ben sabah 9'da açıp arada 2-3 saat ara verip gece 1 lere kadar kullanıyordum şarjı anca o zaman bitiyordu 2 sene önce. Şimdi doğal olarak daha düşük ve eskisi kadar kullanmıyorum bilgisayarı. Sence Fury X'e göre artıları ve eksileri nedir?