FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

peki kulaklığın şarjının bitirebilen oldumu ben üç gündür kullanıyor halen bitmedi.

Beyler 2 gündür kutuda bekliyor artık açayım diyorum mikrofondan memnun musunuz ?
kanka mik fena değil kablolu kat kat daha iyi oluyor miki dert etme yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık geldi rampage cashe kullanıyordum ben deneyimlerim şunlar kulaklık inanılmaz dışarıdan gelen sesi engelliyor baya beğendim bunu kendi sesimi bile zor duyuyorum cashe e göre baya iyi. mikrofon kablosuz fena değil kablolu 2 kat daha güzel. Keşke tekerlekli ses açıp kapama olsaymış direk windowstan açıp kısıyor. Müzik ve videolarda ses kalitesi kat kat daha iyi rampage cashe e göre. Şu an sadece valoda denedim kulaklığı oyun yönünde cashe daha güzel geldi bana belkide alışmam gerekiyordur. Bu kulaklık olabilecek en uygun kablosuz düzgün oyun oynatan kulaklık olmuş muvadillerini denemedim. 7.1 moduna geçince ses kalitesi düşüyor deneyimlerim bu şekilde ama pişman değilim aldığıma kablosuz alacaksanız en uygunu bu, illa mükemmel bir şey istiyorsanız zaten hafif kulaklık almayın fury x falan alın 600 tl fiyat farkı var şu an

Son düzenleme:
Bende memnunum okula giderken falanda kullanıyorum ordakilerde baya beğendi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bitmiyor hocam :D
Fury X'i ben sabah 9'da açıp arada 2-3 saat ara verip gece 1 lere kadar kullanıyordum şarjı anca o zaman bitiyordu 2 sene önce. Şimdi doğal olarak daha düşük ve eskisi kadar kullanmıyorum bilgisayarı. Sence Fury X'e göre artıları ve eksileri nedir?

Fury X'i ben sabah 9'da açıp arada 2-3 saat ara verip gece 1 lere kadar kullanıyordum şarjı anca o zaman bitiyordu 2 sene önce. Şimdi doğal olarak daha düşük ve eskisi kadar kullanmıyorum bilgisayarı. Sence Fury X'e göre artıları ve eksileri nedir?
Fury x cuk diye oturuyor kulağa hiç boşluk kalmıyor bide Çin'den kalın bir kumaş pad almsitim asıri rahat oldu ama bu manyak hafif kulakda olduğunu unutuyorsun tizler daha iyi bunda ama fury x de sesler akustik yapıdan dolayı baya bassları falan güzel veriyor

Beyler kulaklığa telefondan bluetooth ile baglanamiyorum taradigimda kulaklık gözükmüyor nasıl hallederim

Geri