Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
hocam sesi bir şarkı videosunda karşılaştırdım normal moduyla sizinkiyle şarkı çok daha dinlenesi geliyor bir tek belki biraz tizler kısılabilir. Normal modda bir boğukluk var ama bu kulaklıktan kaynaklı değil güzel bir ayarla 10 numara kulaklık haline getiririz bunu :)
valla şu çözüm arayanların gözünü yiyeyim ya iade etme derdinde olanlarada pek bir şey demek istemiyorum ama aldığımız ürünün fiyatı belli performansı belli fdjgkldfgldfgjdfljgdf

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
@olcayaak sol tarafta sallanan ses tuşlar tuşları tutup sallarsan ses çıkmadığını farkedersin kafama çok takıldı sen öyle diyince :D
o benimde aklıma geldi tuşları tutup tekrar denedimde yine ses geliyordu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam sesi bir şarkı videosunda karşılaştırdım normal moduyla, sizinkiyle şarkı çok daha dinlenesi geliyor bir tek belki biraz tizler kısılabilir. Normal modda bir boğukluk var ama bu kulaklıktan kaynaklı değil güzel bir ayarla 10 numara kulaklık haline getiririz bunu :)
aynen hocam tizler bana da yüksek geldi onun için bi ayar daha yapmıştımda kaydetmeden mi çıktım noldu kaybolmuş o

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal
valla şu çözüm arayanların gözünü yiyeyim ya iade etme derdinde olanlarada pek bir şey demek istemiyorum ama aldığımız ürünün fiyatı belli performansı belli fdjgkldfgldfgjdfljgdf
Kulaklığın muadilleri neredeyse 2 katı, birçok kişini g435'de mikrofon neredeyse yok yorumlarında bulunduklarını gördüm. İade edecek arkadaşların kabloyu umursamadıklarını düşünüyorum. Özellikle kablo ve hafifliği umursayan biri olarak ben memnunum. Tek sorun güzel bir ekolayzır ayarı bulmamız lazım kafa kafaya vererek :D

o benimde aklıma geldi tuşları tutup tekrar denedimde yine ses geliyordu hocam

aynen hocam tizler bana da yüksek geldi onun için bi ayar daha yapmıştımda kaydetmeden mi çıktım noldu kaybolmuş o
kulaklığın ses yüzdesini kaçta kullanıyorsunuz merak ettim

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Kulaklığın muadilleri neredeyse 2 katı, birçok kişini g435'de mikrofon neredeyse yok yorumlarında bulunduklarını gördüm. İade edecek arkadaşların kabloyu umursamadıklarını düşünüyorum. Özellikle kablo ve hafifliği umursayan biri olarak ben memnunum. Tek sorun güzel bir ekolayzır ayarı bulmamız lazım kafa kafaya vererek :D

full

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

aynen öyle sonuna kadar katılıyorum dediğinize güzel bir ayar bulursanız süper olur :kedi:

salihuysal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Salih Uysal

Ekler

• Screenshot_27.png
    Screenshot_27.png
    6.1 KB · Hit: 29

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
seninkinin şurasını şöyle dener misin bir nasıl sence?

bura böyle okeyse sağa kısma geçicem :D
valla arada ki farkı anlamadım hocam sdıofjısodjf

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut

Darkone22

80+ Bronze
ya 7.1 satış pazarlaması çoğu e sporcu 7.1 değil stero kullanıyor zaten açınca sesler bozuluyor o yüzden 7.1 açmayın diyoruz

valla onlar yüzünden yapar ben o yüzden etrafı temizledim uzatıcı ile kullanırsan sorun çözülüyor
Ya dostum 7.1 açmayın diye bir şey mi var? Adamlar niye koymuş o zaman ürün bozuk

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Ya dostum 7.1 açmayın diye bir şey mi var? Adamlar niye koymuş o zaman ürün bozuk
ya tabi kimine göre iyi gelebilir ama bence stereo çok daha iyi kişinin isteiğine kalmış artık orda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,578
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom