Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
ya o tabi öyledir de hocam 7.1 yazıyor ve bozuk çalışıyor :d
valla bende bilmiyorum kafam karışıyor bazı müziklerde falan iyi etki ediyor ama bende pek başarılı bulmadım sıkıntılı duruyor dediğiniz gibi

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
peki kulaklığın şarjının bitirebilen oldumu ben üç gündür kullanıyor halen bitmedi.

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Halil Çalık
Beyler 2 gündür kutuda bekliyor artık açayım diyorum mikrofondan memnun musunuz ?

Ufukizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Özgür Ufuk
Konsolda kullanılır mı? Xbox Series s te mesela

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Soner Uyar
Beyler 2 gündür kutuda bekliyor artık açayım diyorum mikrofondan memnun musunuz ?
kanka mik fena değil kablolu kat kat daha iyi oluyor miki dert etme yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklık geldi rampage cashe kullanıyordum ben deneyimlerim şunlar kulaklık inanılmaz dışarıdan gelen sesi engelliyor baya beğendim bunu kendi sesimi bile zor duyuyorum cashe e göre baya iyi. mikrofon kablosuz fena değil kablolu 2 kat daha güzel. Keşke tekerlekli ses açıp kapama olsaymış direk windowstan açıp kısıyor. Müzik ve videolarda ses kalitesi kat kat daha iyi rampage cashe e göre. Şu an sadece valoda denedim kulaklığı oyun yönünde cashe daha güzel geldi bana belkide alışmam gerekiyordur. Bu kulaklık olabilecek en uygun kablosuz düzgün oyun oynatan kulaklık olmuş muvadillerini denemedim. 7.1 moduna geçince ses kalitesi düşüyor deneyimlerim bu şekilde ama pişman değilim aldığıma kablosuz alacaksanız en uygunu bu, illa mükemmel bir şey istiyorsanız zaten hafif kulaklık almayın fury x falan alın 600 tl fiyat farkı var şu an

Son düzenleme:

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Bende memnunum okula giderken falanda kullanıyorum ordakilerde baya beğendi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bitmiyor hocam :D
Fury X'i ben sabah 9'da açıp arada 2-3 saat ara verip gece 1 lere kadar kullanıyordum şarjı anca o zaman bitiyordu 2 sene önce. Şimdi doğal olarak daha düşük ve eskisi kadar kullanmıyorum bilgisayarı. Sence Fury X'e göre artıları ve eksileri nedir?

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Fury X'i ben sabah 9'da açıp arada 2-3 saat ara verip gece 1 lere kadar kullanıyordum şarjı anca o zaman bitiyordu 2 sene önce. Şimdi doğal olarak daha düşük ve eskisi kadar kullanmıyorum bilgisayarı. Sence Fury X'e göre artıları ve eksileri nedir?
Fury x cuk diye oturuyor kulağa hiç boşluk kalmıyor bide Çin'den kalın bir kumaş pad almsitim asıri rahat oldu ama bu manyak hafif kulakda olduğunu unutuyorsun tizler daha iyi bunda ama fury x de sesler akustik yapıdan dolayı baya bassları falan güzel veriyor

HalilCK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Halil Çalık
Beyler kulaklığa telefondan bluetooth ile baglanamiyorum taradigimda kulaklık gözükmüyor nasıl hallederim

Top Bottom