Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
kırmızı ışı
şarj dolunca anlayacağımız bir şekilde uyarı verior mu hocam nasıl anlıyoruz onu ilk defa kablosuz kulaklık alınca göremedim tam olarak nerede
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz
kırmızı ışık yanıyor ya söndüğünde şarj olmuış oluyor

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Sizde diğer aygıtlar ile çakışıp sorun çıkarttıysa kesin bende de çıkartır. Rampage kulaklık almak cidden pişmanlık galiba.
hocam markadan deil o sanırım ya mouse logitech g305 klavye redragon k631pro dongleları yanyana koyayım hemen sinyaller allahına kavuşuyor

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
hocam markadan deil o sanırım ya mouse logitech g305 klavye redragon k631pro dongleları yanyana koyayım hemen sinyaller allahına kavuşuyor
aynen öyle

Kötü yorumları okudukça iptal edesim geliyor en iyisi birinci elden deneyimlemek
bak ürünü kullanıyorum memnun olmama rağmen burdaki gelen eşyleri gördükten sonra sinirim bozuluyor kapatacağım konuyu alan alsın almayan almasın çok büyüdü

Sizde diğer aygıtlar ile çakışıp sorun çıkarttıysa kesin bende de çıkartır. Rampage kulaklık almak cidden pişmanlık galiba.
@olcayaak ın da dediği gibi marka farketmiyor onu geçtim 900 liraya kablosuz kulaklık alıyoruz 5-6k lık kulaklık değil illaki eksisi olacaktır neden büyütüyoruz

yani bak ürün sabahtan beri kulağımda kablosuzdaki mikrofon performansı dışında bir sıkıntı yaşamadım, yani konuştuğum kişiler sesimi anlaşılabilir bir şekilde duyuyormuş kablosuza göre iyi dediler özellikle fiyatına göre ürün iyi diyorlar ve onlarda almayı düşünüyormuş burdaki karmaşa yüzünden ben kafayı yiyeceğim o derece

Son düzenleme:

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
aynen öyle

bak ürünü kullanıyorum memnun olmama rağmen burdaki gelen eşyleri gördükten sonra sinirim bozuluyor kapatacağım konuyu alan alsın almayan almasın çok büyüdü

@olcayaak ın da dediği gibi marka farketmiyor onu geçtim 900 liraya kablosuz kulaklık alıyoruz 5-6k lık kulaklık değil illaki eksisi olacaktır neden büyütüyoruz

yani bak ürün sabahtan beri kulağımda kablosuzdaki mikrofon performansı dışında bir sıkıntı yaşamadım, yani konuştuğum kişiler sesimi anlaşılabilir bir şekilde duyuyormuş kablosuza göre iyi dediler özellikle fiyatına göre ürün iyi diyorlar ve onlarda almayı düşünüyormuş burdaki karmaşa yüzünden ben kafayı yiyeceğim o derece
hocam @Mehmet Yılmaz a yazın konuyu kitlesin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,873
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler

wesy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Yusuf
agalar ben bu kulaklığın mik performansını duymak istiyorum ama videodan falan değil dcden falan biri bi şeyler dese olur mu üstte dc linki atılmış ama link patlamış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom