Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
Teşekkür ederim ilk açıldığında mikrofon açık oluyor nasıl kapatıyoruz peki ? Kağıdını bulamıyorum nereye koyduysam
mikrofon tuşu var knk alt kısımda hiç mi bakmadın :D

emirhan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emirhan
Instagram
emirhanmandali
Steam
justmuhtar
Discord
themiR#7955
ben kutuyu açarken ufak bir zarar gördü ve 2-3 saatte kullandım hala iade edebilir miyim beklentimi pek fazla karşılamadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

at.png

bu nedir? bir tanesini iptal ettim adres değişikliği için iade edebilrsiniz sadece dedi ettim ama kargoyu daha hiç görmeden hatta dağıtıma çıkmadan ettim bugünde geri fönmüş kabul edilmemiş

at.png

bu nedir? bir tanesini iptal ettim adres değişikliği için iade edebilrsiniz sadece dedi ettim ama kargoyu daha hiç görmeden hatta dağıtıma çıkmadan ettim bugünde geri fönmüş kabul edilmemiş

pardon iki tane gitmiş

Son düzenleme:

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
ben kutuyu açarken ufak bir zarar gördü ve 2-3 saatte kullandım hala iade edebilir miyim beklentimi pek fazla karşılamadı

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

pardon iki tane gitmiş
neden iade ettiniz neleri beğenmediniz almayı düşünüyorumda

emirhan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emirhan
Instagram
emirhanmandali
Steam
justmuhtar
Discord
themiR#7955

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Fury x cuk diye oturuyor kulağa hiç boşluk kalmıyor bide Çin'den kalın bir kumaş pad almsitim asıri rahat oldu ama bu manyak hafif kulakda olduğunu unutuyorsun tizler daha iyi bunda ama fury x de sesler akustik yapıdan dolayı baya bassları falan güzel veriyor
Seneye yks senesi zaten bu sene de fury x devam üni sınavından sonra belki komple her şeyi değiştiririm. Şuan Fury X hala çok iyi benim için.

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Seneye yks senesi zaten bu sene de fury x devam üni sınavından sonra belki komple her şeyi değiştiririm. Şuan Fury X hala çok iyi benim için.
Fury x den geçmeye değmez Hocam bende denemek amaçlı aldım Bluetooth olarak okula giderken kullanıyorum bide olurda fury x in şarj8 biterse buna geçerim diye fury den buna geçince alışmakta Zorluk çekiyor insan bide sürekli kulaklık değiştirdiğim için fury bana çok daha iyi geliyor

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Fury x den geçmeye değmez Hocam bende denemek amaçlı aldım Bluetooth olarak okula giderken kullanıyorum bide olurda fury x in şarj8 biterse buna geçerim diye fury den buna geçince alışmakta Zorluk çekiyor insan bide sürekli kulaklık değiştirdiğim için fury bana çok daha iyi geliyor
Fury'nin görünüşü daha iyi duruyor şahsen. Eksikleri var mı var ama en son kumaş ped aldım hala canavar. Sadece üst ped tam dikiş yerlerinden yırtılmaya başlamış o biraz canımı sıktı.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
benim bugün battery low sesi geldi kulaklıktan 5 gün olmuştu. birde kablolu kullanırken şarj oluyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Soner Uyar
Beyler kulaklığa telefondan bluetooth ile baglanamiyorum taradigimda kulaklık gözükmüyor nasıl hallederim
Kulaklık açıkken 2 kere güç tuşuna bastığında bluetooth moduna geçiyor bende bağlandı kolayca

Mikrofon testini soranlar varsa link bırakıyorum:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,318
Üyeler
161,984
Son üye
cabaroglu
Top Bottom