Neler Yeni

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Arkadaşlar bluetoothla film dizi vs izlerken, şarkı dinlerken tatmin eder mi sizce alınır mı günlük kullanım için?
Pc de de wireless le kullanırım.
Henüz bir şey söylemek için erken diye düşünüyorum. İncelemeleri yayımlanmaya başladıktan sonra herkesin bir fikri oluşur.

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
Henüz bir şey söylemek için erken diye düşünüyorum. İncelemeleri yayımlanmaya başladıktan sonra herkesin bir fikri oluşur.
peki sürücülerden vs yorum yapılamaz mı?
Ben pek anlamıyorum o mevzulardan çünkü.

TBTURK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Taha Burak Türk
Rampage ile Fury markaları bir tutulmamalı. Fury ürünleri genel olarak iyi ürünler oluyor.
Fury Y1 ve Fury Z kullanıyorum şu an halihazırda. Mouse scroll tuşu sorun çıkarmıştı garantiden yenisini gönderdiler dün elime ulaştı onun dışında iki üründen de menunum aslında. Onun dışında şu an kullandığım Rampage Proud kulak içi kulaklık var, oyun ve mikrofon performansından memnun değilim mesela. Tabii kulak içi kulaklığı ve kulak üstü kulaklığı karşılaştırmak mantıklı değil ama şu ana kadar aldığım bütün Rampage çatısı altındaki kulaklarda cızırtı sorunu oldu. Halihazırda kullandığımda da mevcut fakat elimden bir şey gelmiyor. Hâl böyle olunca Rampage çatısı altından bir kulaklık almak çok düşündürüyor beni. Bir de kablosuz olunca gecikme gibi şeyler olursa diye düşünüyorum. Sahi @Berkayturhan kutu içeriğinden mouse'da olduğu gibi uzatma kablosu gibi bir kablo çıkıyor mu? Mouse'u direkt kasaya takınca takılma olmuştu, kabloyla uzatıp kullanınca bir sorun olmuyor. Kulaklıkta da böyle yapılabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki sürücülerden vs yorum yapılamaz mı?
Ben pek anlamıyorum o mevzulardan çünkü.
Bu konulardan anlayan birisi elbette ki bir yorum yapabilir fakat sizin gibi bende pek anlamam bu tarz işlerden. Bende incelemelerden gördüğüm kadarıyla yorum yapabilirim satın alana kadar.

OguzhanM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Oğuzhan Mutluer
kargoya verilmiş şimdi Türkiyenin diğer ucuna gelmesini bekliyicem

emirhan0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Emirhan
Instagram
emirhanmandali
Steam
justmuhtar
Discord
themiR#7955

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Arkadaşlar bluetoothla film dizi vs izlerken, şarkı dinlerken tatmin eder mi sizce alınır mı günlük kullanım için?
Pc de de wireless le kullanırım.
Evet ben o yüzden aldım

benimde kargoya verilmiş haydi bakalım

bana yarın diyor
Hayırlı olsun heyecanlı bir bekleyiş içindeyim bende :D

ben arabayla 1 saat uzaklıktayım ama tahmini teslimat 1 hafta diyor :D
Gelir hızlıca bence :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,528
İsim
Olcay akbulut
elden alma şansımız yok dimi posdfksopd

Berkayturhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Berkay turhan
İlgilendiği Kategoriler
Klavye mouse Klavye mousepad ne ararsan ;]
Fury Y1 ve Fury Z kullanıyorum şu an halihazırda. Mouse scroll tuşu sorun çıkarmıştı garantiden yenisini gönderdiler dün elime ulaştı onun dışında iki üründen de menunum aslında. Onun dışında şu an kullandığım Rampage Proud kulak içi kulaklık var, oyun ve mikrofon performansından memnun değilim mesela. Tabii kulak içi kulaklığı ve kulak üstü kulaklığı karşılaştırmak mantıklı değil ama şu ana kadar aldığım bütün Rampage çatısı altındaki kulaklarda cızırtı sorunu oldu. Halihazırda kullandığımda da mevcut fakat elimden bir şey gelmiyor. Hâl böyle olunca Rampage çatısı altından bir kulaklık almak çok düşündürüyor beni. Bir de kablosuz olunca gecikme gibi şeyler olursa diye düşünüyorum. Sahi @Berkayturhan kutu içeriğinden mouse'da olduğu gibi uzatma kablosu gibi bir kablo çıkıyor mu? Mouse'u direkt kasaya takınca takılma olmuştu, kabloyla uzatıp kullanınca bir sorun olmuyor. Kulaklıkta da böyle yapılabilir mi?

Bu konulardan anlayan birisi elbette ki bir yorum yapabilir fakat sizin gibi bende pek anlamam bu tarz işlerden. Bende incelemelerden gördüğüm kadarıyla yorum yapabilirim satın alana kadar.
Fury x den geçeceğim bende büyük ihtimalle uzatma parçası çıkmayabilir ama çok pahalı bir parça değil kargoyu bekliyorum fury x den iyi olduğunu söyledi bana bende Güncellemek amaçlı aldım ürünü hikayesini paylaşmış ınstagramda bildiğin hoparlör olarak kullanılıyor 40mm olmasına rağmen baya güçlü saat 7 de videosu yayindaymis

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Eren
Merak edenler için 7.1 mevcutmuş. N11'de soru cevap kısmında mevcut.

Top Bottom