dongle ile mi kullanıyoruz ? blueetooth ile falan çalışıyorsa benim için kötü olur , içinden dongle da çıkıyor mu ?alınır
dongle cıkıyor bende yok mouse ınceleme vıdeosu var zaten bir sürüdongle ile mi kullanıyoruz ? blueetooth ile falan çalışıyorsa benim için kötü olur , içinden dongle da çıkıyor mu ?
Bu bütçede başka mouse öneriniz var mı peki ?dongle cıkıyor bende yok mouse ınceleme vıdeosu var zaten bir sürü
yani b i vxe r1 ondada stok yok malzeme kalitesi olarak vxe daha iyi ama kutu içerigi ve batarya olarakda z1 geçiyor z1 in malzeme kalitesi o kadar kötü degilBu bütçede başka mouse öneriniz var mı peki ?
El tutuşumu bir türlü çözemedim ama sanırım palm grip ve finger grip arası bir şey gibi diye düşünüyorum.
Daha önce kullandığım mouse'lar genel olarak büyük mouselar.
Kullandığım mouse bu
Daha önce böyle düz mouse hiç kullanmadım , sizce el yapıma uyar mı ?yani b i vxe r1 ondada stok yok malzeme kalitesi olarak vxe daha iyi ama kutu içerigi ve batarya olarakda z1 geçiyor z1 in malzeme kalitesi o kadar kötü degil
yüksek ihtimal eliniz ergo alışmış yani büyük mouselara bu mouse pilliDaha önce böyle düz mouse hiç kullanmadım , sizce el yapıma uyar mı ?
Bana eskiden laptopların yanında gelen 10 liralık kalitesiz mouse hissiyatı veriyor uzaktan
Şu tarz bir şey alsam iyi olur mu ? Bu modele kötü dediler ama örnek amaçlı attım.
Valorant , cs2 , pubg , rainbow six seige gibi rekabetçi oyunlar oynanacak.
Razer Basilisk V3 X HyperSpeed RZ01-04870100-R3G1 RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk V3 X HyperSpeed RZ01-04870100-R3G1 RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk V3 X HyperSpeed RZ01-04870100-R3G1 RGB Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
evet , pilli istemiyorum ben de. Şarj ile dolsun ve şarjı uzun süre gitsin istiyorum.yüksek ihtimal eliniz ergo alışmış yani büyük mouselara bu mouse pilli
pek yok maalesef ergo üreticisi az attack shark r1 var oda iyi bir model degilevet , pilli istemiyorum ben de. Şarj ile dolsun ve şarjı uzun süre gitsin istiyorum.
Gecikme vs olmasın , güzelce kullanayım istiyorum işte bu kadar.
Ergo mouse öneriniz var mı peki ?
Peki furylevel 1 alsam üzer mi ya da beğenmedim diyip iade edebilir miyim ?pek yok maalesef ergo üreticisi az attack shark r1 var oda iyi bir model degil
üzcegini sanmıyorum iadeyi kutu acılınca iade almıyorlar sanırım hijyen nedeniylePeki furylevel 1 alsam üzer mi ya da beğenmedim diyip iade edebilir miyim ?
satıcısı da yok anlamadım , bir tek trendyol da var satıcı furylevel..
Amazonun satıcısı olduğu bir şey alsam daha iyi olurdu da.. Daha klavye bakacam kablosuz..
eeeeeeeeeeee , ben nasıl test edeceğim o zaman ?üzcegini sanmıyorum iadeyi kutu acılınca iade almıyorlar sanırım hijyen nedeni