z1 çöp aj159 pro çekersin, apexin stoğa düşeceği falan yok. (Helios 2 vxe mad r falanda olabilir)vxe r1 şuan stoklarda yok sizce stok beklenmeli mi yoksa furylevel z1 mi alınmalı başka öneri varsa bütçe 2000tl eğer arada fiyat farkına değecek bir fark varsa 2500e cıkabilirim
z1 cop dıyosunda 159 pro nunda mcu bellı degılz1 çöp aj159 pro çek direkt, apexin stoğa düşeceği falan yok
Z1 malzeme kalitesi leş diye direkt eleniyor zaten, 159 pronun mcu farklı olsa bile Z1 leş kalacak değişen bişey yok (z1 in mcuda çöp yani)z1 cop dıyosunda 159 pro nunda mcu bellı degıl
dostum ben 2 tane aj159 pro aldım ürünler evet güzeldir ama z1’i kötüleme güncel olarak kullanıyorum ve çok memnunumZ1 malzeme kalitesi leş diye direkt eleniyor zaten, 159 pronun mcu farklı olsa bile Z1 leş kalacak değişen bişey yok
hayırlı olsun ama memnun olman biseyi değiştirmiyor maalesef. Z1 malzeme kalitesi kötü ve birçok alternatifi var.dostum ben 2 tane aj159 pro aldım ürünler evet güzeldir ama z1’i kötüleme güncel olarak kullanıyorum ve çok memnunum
kullandınmı da dıyorsun malzeme kalıtesını 159 pro nunZ1 malzeme kalitesi leş diye direkt eleniyor zaten, 159 pronun mcu farklı olsa bile Z1 leş kalacak değişen bişey yok
Ajazz ın malzemesi iyi mi sanıyorsun?Z1 malzeme kalitesi leş diye direkt eleniyor zaten, 159 pronun mcu farklı olsa bile Z1 leş kalacak değişen bişey yok (z1 in mcuda çöp yani)
r1 pro tahmini ne zaman stoğa gelir acaba ?2500 bütçe varsa VXE R1 PRO. Mcu Nordic, PAW3395
Zaten stokları mevcut.r1 pro tahmini ne zaman stoğa gelir acaba ?
yanlış yazmışım r1 pro maxZaten stokları mevcut.
telink kullanıyor pro ve apex olan nordicz1 cop dıyosunda 159 pro nunda mcu bellı degıl