Futbol için fiziğim yeterli mi

Efeclb

80+
Reaksiyon skoru
64
Aktif olarak futbol oynuyorum yaşım 16 yeni girdim denilebilir boyum 1.82 kilom 72 sizce fiziğim yeterli mi bu arada kanat yada santrafor oynuyorum sizce uzamaya çalışmalı mıyım yada kilo almalı mıyım ?

Gayet iyisin şuan için hem hızlı olursun hem de koşuların vs verimli olur. Uzarsan sırık gibi kalırsın forvette kafa vuruşları için iyi olabilir ama kolay sıyrılamazsın kanatlarda vs zorlaşır işin.

Futbol oynuyorum derken öyle hobisine mi yoksa ciddi düşünüyor musun?

Ciddi düşünüyorsanız kalıba gerek yok, kısa iseniz bilek çalımı ve hızlı hareketleriniz ile rakip takıma üstünlük kurmaya çalışırsınız. Uzun boylu iseniz ya da cüsseniz iri ise birebir mücadelelerde sıkı markajlarda görev alırsınız. Sizin boyunuza ve kilonuza göre oyun kuruculuk ya da kanatlardan oyunu ileri taşımanızı öneririm

Aktif olarak futbol oynuyorum yaşım 16 yeni girdim denilebilir boyum 1.82 kilom 72 sizce fiziğim yeterli mi bu arada kanat yada santrafor oynuyorum sizce uzamaya çalışmalı mıyım yada kilo almalı mıyım ?
Fiziğin çok iyi. Ben 17 yaşında 171 48 kiloyum :D Çok iyi futbol oynardım ama ayağım kırılınca toptan korkar oldum. Artık istesem bile oynayamıyorum. Fizik konusunda endişelenme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,190
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri