aklını kullanabilen daha avantajlıdırfutbolu bilmem ama fitnes çalışın fiziği iyi olan herzaman avantajlıdır
Hocam şut çalışmalısınız duvara şutlar çekmeye başlayın ilk başta yavaş sonra hızını arttırarak devam edinBende 7 sene once top oynarken ayağımı kırmıştım. 7 senenin ardından il defa 1 ay once top oynamaya başladım. Bacaklarım ayaklarım çok güçsüz geliyor. Çok güzel top çeviriyorum ama iş vurmaya gelince top çok yavaş gidiyor. Nasıl sert şut çekerim veya topa hızlı nasıl vurabilirim? Cidden çok güçsüzleşmiş bacaklarım. Hızlı koşuyorum iyi top çeviriyorum ama işte :d topa vuramıyorum
pas yetenegin cok gelistirmelisin cunku oyunu kurucak olan kisi sensin dayanikliligin cok iyi olmali cunku gerektiginde en ileri gerektiginde de en geriye kadar kosabilmelisin ve bunlari yaptiktan hemen yorulmaman gerekiyor kendini guclendiricek antrenmanlar yap bir arkadasinla surekli ver kac antrenmanlari yap 3 . olarakta hizini iyilestir cunku topu alip hizli bir sekilde dagitman gerekiyorHalı sahalara gidiyorum yakında klübe yazılmayı düşünüyorum.Kendimi Orta saha olarak nasıl geliştirebilirim?
pas yeteneğimi geliştirmek için hangi antrenmanı yapmalıyım?pas yetenegin cok gelistirmelisin cunku oyunu kurucak olan kisi sensin dayanikliligin cok iyi olmali cunku gerektiginde en ileri gerektiginde de en geriye kadar kosabilmelisin ve bunlari yaptiktan hemen yorulmaman gerekiyor kendini guclendiricek antrenmanlar yap bir arkadasinla surekli ver kac antrenmanlari yap 3 . olarakta hizini iyilestir cunku topu alip hizli bir sekilde dagitman gerekiyor
top hakimiyetini gelistir ve bacaklarini guclendirpas yeteneğimi geliştirmek için hangi antrenmanı yapmalıyım?
evet top hakimiyetini ne kadar arttirirsan bileklerini ne kadar gelistirirsen okadar dogru ve tam isabet pas atarsiniztop hakimiyeti antrenmanı mı öneriyorsunuz hocam?