Brom tamam anladım snaa bir şey anlatmak zor. Ama şunu söyleyim ozaman fener alkmara yenildi yaş ortalaması 20 olan köy takımı dediğiniz gs tottenhamı yendi madem öyle. Hadi onu geçtim madem fb daha iyi kendi evinizde 3 yediniz. Hakemler size penaltı verdi daha fazla yemeyin diye bunu fenerli yorumculardan tut fenelerliler söyledi. Fb çok iyi madem son derbilere bi göz at veya hadi derbileri saldım. Avrupayada göz at istersen. Gs şampiyonlar ligine çıktı fener iyidi madem busene neden çıkamadı hadi bu seneyi geçtim 10 sene önce şampiyon olduğunuzda neden çıkamadınız normalde eskileri katılmaması lazımda neyse yani. Bazi şeyleri külüp içinde arayın ben nir yapı yok demedim. Ama sizin külüp herşeyi dışarda arıyor her şey çok iyi çok yolunda gidiyormuş gibi. Alınan transferlere bak harcanan paralara birde oynayışlarına anlarsın zaten. Ş.ligi takımlarıyla aramızda çok fark var ve git gide açılıyor bu fark malesef. Şampiyon olunca gelen paraya bak bizim trde birde ingilterede felan sonuncu olanın aldığına bak. Birde tüm liglerin en iyileriyle karşılaşıyorsun ş.liginde.Dostum takip etmediğin için bi habersin olarlara neyse salla boşa vakit kaybı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu anla tırnak içinde çok başarılı olan yakımın ş.ligi istatistiğine bir bak bakalım neleri başarmış kaç galibiyet almış bi göz gezdir.