Yardım FUXI-H3 ADAMLARIN SESINI ALAMIYORUM

Reaksiyon skoru
40
Selamlar fuxi h3 de alirken buraya sormustum o zamanda ayni indirim vardi sanirsam oyun oynuyacagimida belirtmistim ama suan valoda adamlarin ayak sesini alamiyorum alsam bile cok sacma sapan yerlerden geliyor ne taraftan geldigi anlasilmiyor ne yapmam lazim kulaklik diger alanlarda sorunsuz memnunum ama bu sıkıntıyı yasayinca moralim bozulmadi degil

Eklemeyi unutmusum bu kulaklik tam maeka olarak Havit Gamenote FUXI-H3 ve KULAKUSTU kulaklikdir

ben normal bir şekilde alıyorum 7.1 modunu sevmedim ama dene istersen mic tuşuna basılı tut

Bak üzüldüm şimdi bende aldım kulaklığı kargoda şuan.

3 gün kullandım iade ettim kesinlikle değmez illa Bluetooth olacaksa biraz paraya kıymak lazım h2002p harika bir model ama huxi değil

Bak üzüldüm şimdi bende aldım kulaklığı kargoda şuan.
Hocam kulaklik cidden guzel konforudur suyudur buyudur mukemmel cok severek kullaniyorum sadece bu ayak seslerini alamiyordum onada arkadaslar yardimci oldular insallah bi denyecegim ise yarayacagini dusunuyorum

3 gün kullandım iade ettim kesinlikle değmez illa Bluetooth olacaksa biraz paraya kıymak lazım h2002p harika bir model ama huxi değil
Bluetooth değil de hocam 2.4G performansı nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kulaklik cidden guzel konforudur suyudur buyudur mukemmel cok severek kullaniyorum sadece bu ayak seslerini alamiyordum onada arkadaslar yardimci oldular insallah bi denyecegim ise yarayacagini dusunuyorum
1099TL'ye aldım memnun eder mi sence ne diyorsun? 2-3 güne gelecek kulaklık.
Bir de kutu içinden mouse pad çıkıyormuş doğru mu?

Geri