Fx 4300 CPU Sorunu

Dandy

80+
Reaksiyon skoru
10
AMD FX-4300 ve GTX 1060 ekran kartım var yaklaşık 2-3 yıldır bu şekilde kullanıyorum darboğaz yaptığını biliyorum. Son 5-6 aydır işlemcimde cok fazla performans düşüşü var discordla herhangi bir oyuna girsem FPS inanılmaz düşüyo kasmalar ve takılmalar oluyo LOL de bile 80 FPS üzerisini göremiyorum. Bu sıralarda twitch veya youtube dan vıdeo ızlerken bile CPU %100 e çıkabiliyor. Bunun bi çözümü varmıdır?

işlemcini değiştirmekten başka yapacağın bir şey yok..

Maalesef hocam en düşük maliyetli tavsiyem işlemci yenilemeniz olacaktır.

AMD FX-4300 ve GTX 1060 ekran kartım var yaklaşık 2-3 yıldır bu şekilde kullanıyorum darboğaz yaptığını biliyorum. Son 5-6 aydır işlemcimde cok fazla performans düşüşü var discordla herhangi bir oyuna girsem FPS inanılmaz düşüyo kasmalar ve takılmalar oluyo LOL de bile 80 FPS üzerisini göremiyorum. Bu sıralarda twitch veya youtube dan vıdeo ızlerken bile CPU %100 e çıkabiliyor. Bunun bi çözümü varmıdır?
İşlemciyi yenilemen gerekitoe kankam

Kendinde izah ettin. "Biliyorum ama kullanmaya devam ediyorum." bu fark açılmaya devam da eder. Eskisi gibi olmaz çünkü işlemcinin değişmesi gerek.

Zaten 2-3 içinde 5-6 k arası yeni bir sistem almayı planlıyorum dedim belki 2-3 ay idare edicek bir çözüm bulunabilir :D

Merhaba normalde oc yapmanızı tavsiye ederdim ama oc yapmak için biraz geç kalınmış gibi yükseltmek sizin için daha sağlıklı olacaktır.

Sıcaklık tan düşmül olabilir fakat en yakın zamanda değiştirmelisiniz işlemciyi

GTX 1060 üzerine bir sistem dizmem mi daha sağlıklı olur yoksa elimdeki parçaları satıp 0 dan bir sistem almam mı ?

Zaten 2-3 içinde 5-6 k arası yeni bir sistem almayı planlıyorum dedim belki 2-3 ay idare edicek bir çözüm bulunabilir :D
Hocam o zaman bu sistemi satın normal bütçenize ekleyip daha iyi sistem toplayın.

Dostum o işlemci çok güçsüz sen 1060 takmışsın.Maalese işlemci değişme gerek darboğaz yaşıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,190
Üyeler
188,384
Son üye
egethefinest
Geri