FX 6300 OC ile RX570 Extreme OC sıkıntı çıkarır mı?

BurakBal

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
Merhaba bende FX6300 işlemcisi mevcut ve bunu 4.4 GHz'a sabitledim sıcaklık değerleri normal ve stabil çalışıyor ve bunun yanında RX570 8 GB ekran kartımı overclockladım gayet stabil FurMark gibi testleri sorunsuz geçiyor ama oyunlara girince oyun bir süre sonra kapanıyor sebebi sizce nedir?

Not: İşlemci: 53 derece ekran kartı: 69 derece.

Ekran kartı OC: 1450 MHz.

PSU besleyemiyor olabilir

Merhaba bende FX6300 işlemcisi mevcut ve bunu 4.4 GHz'a sabitledim sıcaklık değerleri normal ve stabil çalışıyor ve bunun yanında RX570 8 GB ekran kartımı overclockladım gayet stabil FurMark gibi testleri sorunsuz geçiyor ama oyunlara girince oyun bir süre sonra kapanıyor sebebi sizce nedir?

Not: İşlemci: 53 derece ekran kartı: 69 derece.

Ekran kartı OC: 1450 MHz.
Güç kaynağınız Nedir ?

Konu aktif.

Ekran kartına nasıl overclock yaptın ? Yanlış yaptıysan kapanma sebebi bu olabilir.

Ekran kartına voltaj veriyor musun?
Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartına nasıl overclock yaptın ? Yanlış yaptıysan kapanma sebebi bu olabilir.
Afterburner ile yaptım voltaj vermeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son derece stabil çalışıyor tüm furmark 3D Mark basemark testlerini geçiyor.

Voltaj vermeden yüksek MHZ hızlara çıkmak zor. +20 voltaj verip deneyin. Yine kapanma olacak mı bakın.

Voltaj vermeden yüksek MHZ hızlara çıkmak zor. +20 voltaj verip deneyin. Yine kapanma olacak mı bakın.
İnternette voltaj vermeden yapıyorlar ama deneyelim bi bakalım ne olucak.

Her RX 570 ekran kartının kullandığı RAM farklı. Hynix, samsung, elpida ve bunların OC performansı da farklı. Seyrettiğin videodaki RX 570 ile senin RX 570 aynı RAM'i kullanıyorsa sende voltaj vermeden yapabilirsin.

Geri