FX 8350 VE İ5 3470 BAKIN LÜTFEN

McCALL11

80+
Reaksiyon skoru
27
hocam selamlar anakartım am3+ soket olduğu için intel işlemci alamıyorum vs bütçem anakartı değiştirmek için yetersiz kalıyor. internetten fx 8350 ile olan testleri bulamıyorum i5 3470 ile aralarında ne kadar fark vardır?

hocam selamlar anakartım am3+ soket olduğu için intel işlemci alamıyorum vs bütçem anakartı değiştirmek için yetersiz kalıyor. internetten fx 8350 ile olan testleri bulamıyorum i5 3470 ile aralarında ne kadar fark vardır?
Ben olsam i5 3470 tercih ederim.

Anakartınız üst seviye ise (990 vb) güzel bir kule soğutmayla güzel bir overclock ile yüksek performans alırsıkx hocam 8350 güzel cpudur

Ben olsam i5 3470 tercih ederim.
aralarında ne kadar fark var ana kartıma uymadığı için alamıyorum anakart değiştirecek bütçem olmadığı için mecbur fx serisi işlemcilere bakıyorum

FX 8350 %10 kadar daha iyi. Ama güncel oyunların optimizasyonu FX serisi için iyi değil o yüzden bazı güncel oyunlarda durum tersine dönebilir.

FX 8350 %10 kadar daha iyi. Ama güncel oyunların optimizasyonu FX serisi için iyi değil o yüzden bazı güncel oyunlarda durum tersine dönebilir.
hocam benim oynayacağım oyunlar : CS VALO LOL THE FOREST gibi oyunlar olduğu için fazla sıkıntı çıkartmaz bence

hocam benim oynayacağım oyunlar : CS VALO LOL THE FOREST gibi oyunlar olduğu için fazla sıkıntı çıkartmaz bence
Valorantta İntel geçer. Kalanlarda başa baş giderler sanırım.

Ek olarak FX 8350 OC de olabiliyor yalnız. O seriler iyi OC oluyor ve OC ile iyi bir performans artışı alınabilir.

Valorantta İntel geçer. Kalanlarda başa baş giderler sanırım.

Ek olarak FX 8350 OC de olabiliyor yalnız. O seriler iyi OC oluyor ve OC ile iyi bir performans artışı alınabilir.
Tam tersi FX 8350 işlemci bazlı oyunlarda açık ara daha iyi.

sakın ama sakın almayın.
Ben gittim fx 9370 aldım anakart ile birlikte sistem otomatik kendini kapatıyor falan yok dediler sogutamıyorsunuzdur ondan o işlemci deli gibi ısınır 220w tdp değerine sahip baktık yuh dedim ya nerden hiç araştırmadan aldım dedim gittim 10. nesil i5 aldım 65w tdp değerine sahip oh be kafam rahat asla uğraşma eski işlemcilerle bırak eskide kalsın.

Ddr4 Anakart-işlemci-ram 3 lüsünü 2.el sitelerinde veya buradaki 2.el konusunda bir bak derim. fx 8350 seni fazla götürmez ona vereceğin parayı 50 tl ye falan amd phenom ii x4 falan bak valorantı misliyle kaldırır zaten ekran kartın orta seviye ise. Senin mevcut işlemcin nedir peki.?

Ddr4 Anakart-işlemci-ram 3 lüsünü 2.el sitelerinde veya buradaki 2.el konusunda bir bak derim. fx 8350 seni fazla götürmez ona vereceğin parayı 50 TL ye falan amd phenom ii x4 falan bak valorantı misliyle kaldırır zaten ekran kartın orta seviye ise. Senin mevcut işlemcin nedir peki.?
fx 6100 kullanıyorum şuan hesap imzasında bütün parçalar yazıyor

Senin sistem idare eder valorant için bence 8350 almaya değmez. Birde fx serisi ısınan seri olarak biliyorum + soğutucu masrafı olacak. Hiç gerek yok. Ya para biriktirip ddr4 geçeceksin yada idarece edeceksin :) fx 6100 + rx 550 ile düşük - orta arası oynarsın gibime geliyor valorantı.

Benim Tavsiyem rx 550 yi sat 2. el rx 570'e geç daha iyi performans alırsın. işlemciyi ve diğer parçalarıda sonra parça parça halledersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,355
Üyeler
187,326
Son üye
kubrahoca
Geri