Ben olsam i5 3470 tercih ederim.hocam selamlar anakartım am3+ soket olduğu için intel işlemci alamıyorum vs bütçem anakartı değiştirmek için yetersiz kalıyor. internetten fx 8350 ile olan testleri bulamıyorum i5 3470 ile aralarında ne kadar fark vardır?
FX 8350 %10 kadar daha iyi. Ama güncel oyunların optimizasyonu FX serisi için iyi değil o yüzden bazı güncel oyunlarda durum tersine dönebilir.hocam selamlar anakartım am3+ soket olduğu için intel işlemci alamıyorum vs bütçem anakartı değiştirmek için yetersiz kalıyor. internetten fx 8350 ile olan testleri bulamıyorum i5 3470 ile aralarında ne kadar fark vardır?
hocam selamlar anakartım am3+ soket olduğu için intel işlemci alamıyorum vs bütçem anakartı değiştirmek için yetersiz kalıyor. internetten fx 8350 ile olan testleri bulamıyorum i5 3470 ile aralarında ne kadar fark vardır?
hocam benim oynayacağım oyunlar : CS VALO LOL THE FOREST gibi oyunlar olduğu için fazla sıkıntı çıkartmaz benceFX 8350 %10 kadar daha iyi. Ama güncel oyunların optimizasyonu FX serisi için iyi değil o yüzden bazı güncel oyunlarda durum tersine dönebilir.
Valorantta İntel geçer. Kalanlarda başa baş giderler sanırım.hocam benim oynayacağım oyunlar : CS VALO LOL THE FOREST gibi oyunlar olduğu için fazla sıkıntı çıkartmaz bence
Tam tersi FX 8350 işlemci bazlı oyunlarda açık ara daha iyi.Valorantta İntel geçer. Kalanlarda başa baş giderler sanırım.
Ek olarak FX 8350 OC de olabiliyor yalnız. O seriler iyi OC oluyor ve OC ile iyi bir performans artışı alınabilir.
fx 6100 kullanıyorum şuan hesap imzasında bütün parçalar yazıyorDdr4 Anakart-işlemci-ram 3 lüsünü 2.el sitelerinde veya buradaki 2.el konusunda bir bak derim. fx 8350 seni fazla götürmez ona vereceğin parayı 50 TL ye falan amd phenom ii x4 falan bak valorantı misliyle kaldırır zaten ekran kartın orta seviye ise. Senin mevcut işlemcin nedir peki.?