Fx4100 r7 370 e yetmiyor !

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,650
Arkadaşlar sistemi topladım ama gta5 te mesela yükseğe de alsam normale de alsam aynı fpsleri alıyorum ve ekran kartı kullanımı 50 yi geçmiyor işlemci 100 kullanım da anakartta bi sorun var bazen açılıyor bazen açılmıyor ondan olabilir mi diye düşünüyorum yarın yenisi gelecek
Asus a78lm lx3
Fx 4100
Atermiter 8gb 1600mhz cl11
400w everese psu 12 volttan 14 ve 15 amper veriyor

970 almadın umarım 4100 için?
anakartta bi sorun var bazen açılıyor bazen açılmıyor ondan olabilir mi diye düşünüyorum yarın yenisi gelecek

Darboğaz var, anakarta para vermek yerine işlemciyi + anakartı + RAM'i satıp 10100F dizmeni tavsiye ederim. İkinci değiştireceğin şey de PSU olmalı, patlayıp diğer parçalara da zarar vermesini istemeyiz.

Darboğaz var, anakarta para vermek yerine işlemciyi + anakartı + RAM'i satıp 10100F dizmeni tavsiye ederim. İkinci değiştireceğin şey de PSU olmalı, patlayıp diğer parçalara da zarar vermesini istemeyiz.
R7 370
Post automatically merged:

darboğaz var çozunurluk yukselt ama işlemci değiştirmeden once psu u değiştir.
1440x900

İ3 10100f?

Anakartın yenisi gelecek demişsin ya, 970 anakart almadın umarım demiştim. Ekran kartının R7 370 olduğunu biliyorum başlıktan dolayı.
Haa anladım bilmiyorum sormadım aldığım kişiye 970 in ne gibi bi sorunu var

Evet o. DDR4 olduğu için RAM'leri de değiştirmen gerecek. İkinci el 9100F de iş görür anakart ile 1200'e falan bulursan.

Haa anladım bilmiyorum sormadım aldığım kişiye 970 in ne gibi bi sorunu var

Sorunu yok lakin ucuz bir anakart değil, FX işlemcilerin takılabildiği en iyi anakartlardan birisi. Ona yatırım yapmak mantıklı değil.

Evet o. DDR4 olduğu için RAM'leri de değiştirmen gerecek. İkinci el 9100F de iş görür anakart ile 1200'e falan bulursan.

Sorunu yok lakin ucuz bir anakart değil, FX işlemcilerin takılabildiği en iyi anakartlardan birisi. Ona yatırım yapmak mantıklı değil.
Anakartta sorun olduğu için ücretsiz gönderiyor eskisi de sen de kalsın dedi

Elim de iki adet anakart fx 4100 ve 8gb ram olacak kaça gider 4ü

Ekler

• Screenshot_2021-02-15-14-46-39-012_com.facebook.orca.jpg
    Screenshot_2021-02-15-14-46-39-012_com.facebook.orca.jpg
    643 KB · Hit: 49
Umarım satılır psu da bişey olduğunu düşünmüyorum aslında çok serin çalışıyor ve eski psu da hiç açılmıyordu bunu taktığım da açılıyor ama ram takıp çıkarmadan açılmıyor

Umarım satılır psu da bişey olduğunu düşünmüyorum aslında çok serin çalışıyor ve eski psu da hiç açılmıyordu bunu taktığım da açılıyor ama ram takıp çıkarmadan açılmıyor

PSU'nun verdiği güç düşük ve sertifikası yok, ben olsam VX Plus ile değiştirirdim.

İşlemci ile ekran kartı arasında dengesizlik var ve darbogaz her ayarda normal diyebiliriz.
İşlemci değişmelisin.

İşlemci ile ekran kartı arasında dengesizlik var ve darbogaz her ayarda normal diyebiliriz.
İşlemci değişmelisin.
Bottleneck sitesinden baktığım da 0 bottleneck gösteriyordu

PSU'nun verdiği güç düşük ve sertifikası yok, ben olsam VX Plus ile değiştirirdim.
Anakart değişince stabil çalışırsa ilk psu sonra fx8350 ile değiştirsem nasıl olur

Geri