G.o mu H.o mu muadil ürün önerilerinizi ve tecrübeli arkadaşları bekliyorum

işlemci, ekran kartı, panel kalitesi fasa fiso. 4050 varsa benim için he türlü "GO" dur.

geforce expreince verilerini gösteriyor da msi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci, ekran kartı, panel kalitesi fasa fiso. 4050 varsa benim için he türlü "GO" dur.
öneriniz nedir

geforce expreince verilerini gösteriyor da msi yok

öneriniz nedir
önerim yok. işlemcisi, ekran kartı iyi olur Panel kalitesi geride kalır laflarsınız. güle güle kullanın.

hile koruması açıktı kapatayım onu

bütçem maks bu hocam
Hocam yine de hata yapmissiniz

Bugün bu laptop 30800 düşüyordu https://amzn.eu/d/4BZF765

8 gb ram takviyrsi ile 37k lık rogdan daha iyi seçenek
Loq mu rogdan iyi ? Hahahahaha

Bugün bu laptop 30800 düşüyordu https://amzn.eu/d/4BZF765

8 gb ram takviyrsi ile 37k lık rogdan daha iyi seçenek
işlemci önemli benim için hocam ekran kartından ziyade yine rog daha mantıklı kalıyor

Hocam yine de hata yapmissiniz

Loq mu rogdan iyi ? Hahahahaha
siz ne alırdınız

[URL
Adam rog atmis sen 4060 var diye victus atmissin. Arkadaslar sadece fiyata bakip atmayin.

işlemci önemli benim için hocam ekran kartından ziyade yine rog daha mantıklı kalıyor

siz ne alırdınız
Hocam bu butceye 4060 alirdim kesin cunku ciddi bi fark var arada 4050 bu fiyata asiri sacma ve rog kadar iyi sogutmali pc lerde var. Biraz daha duz 40 a tamamlamaya calisirdim ben olsam.

Adam rog atmis sen 4060 var diye victus atmissin. Arkadaslar sadece fiyata bakip atmayin.

Hocam bu butceye 4060 alirdim kesin cunku ciddi bi fark var arada 4050 bu fiyata asiri sacma ve rog kadar iyi sogutmali pc lerde var. Biraz daha duz 40 a tamamlamaya calisirdim ben olsam.
40 a tamamlayacak olsanız hangisini alırdınız ? oyun oynamıyorum diye gereksiz buldum hocam 4060 ı normalde mac alacaktım oyunla o kadar ilgilenmiyorum yani

Sen yorum yapma adama gidip marka diye rog övüyorsün

Evet, iki sistemde aynı fps vercek hatta lenovo daha fazlada olabilir aradaki fiyat farkıda verilmez
fps değeri önemli değil hocam işlemciye yük bindiğinde nasıl bir tepki alacağım önemli işlemciye ağırlık veriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,864
Üyeler
184,989
Son üye
sepher
Geri