büyük boy kola 8.50 tlaga canım çekti şunun kadar iyisi çıkmadı halen şimdiki bebeler indomie noodle desin biz bunu seviyorduk aga
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 kuruşluk kola artık oldu 1-1.50
Ben de 9'um biz senin dediğin zamanlar taso oynuyoduk. Kart oyunlarını en son 17/18 yılında oynamıştım okulda. Benim oynadığım kartlar bunlar:14-15, 15-16 sezonu. 9.sınıfım şu an oradan hesap et.
hatırlıyorum bunları ama bunlar yeniydi o zamanlar ben 2010 sezonları bile oynadım her sezon vardıBen de 9'um biz senin dediğin zamanlar taso oynuyoduk. Kart oyunlarını en son 17/18 yılında oynamıştım okulda. Benim oynadığım kartlar bunlar:
Alıntıyı görüntüle
Senin yaşın yetiyo mu o kadarına yahatırlıyorum bunları ama bunlar yeniydi o zamanlar ben 2010 sezonları bile oynadım her sezon vardı
bunu çok yemedim adını ilk başta half life diye okudum
yetmiyor ama kartlar vardı bulmuştuk bir yerlerde birileri felan vermişti büyük sınıflar babam 10tl harçlik veriyordu onunlada hep bundan alıyoduk bir ara bundan almıştık çocuk aklı dfkghdSenin yaşın yetiyo mu o kadarına ya
D-dostum 4 yaşında Süper Final futbol kartlarımı oynadın?hatırlıyorum bunları ama bunlar yeniydi o zamanlar ben 2010 sezonları bile oynadım her sezon vardı
o zaman şunu bilmiyorum demessinBirtek youtube ve Minecraft olduyum yiyecek bilmem.
knk vardı 4 yaşında değil büyük abiler vermişti o kartıD-dostum 4 yaşında Süper Final futbol kartlarımı oynadın?