g skill ram kararsızlığı..

İlk attığın RAM'de Samsung B-die var, ben olsam onu alırdım. Yalnız newegg'den nasıl alacaksın?

Eğer öyleyse iyi olur. Bunu alıp 3600 MHz CL14 yapabilirsiniz, içindeki çipler çok kaliteli. Diğer modeldeki çipler Hynix'in sanırım.
Aslında evet asıl amacım overclock yapmak ama tecrubeli değilim. Bu cl14 rami alıp 3600 e aşırtmayı isiyorum ya da 3800’e.

Aslında evet asıl amacım overclock yapmak ama tecrubeli değilim. Bu cl14 rami alıp 3600 e aşırtmayı isiyorum ya da 3800’e.
3800 MHz olacağını pek sanmıyorum CL14'te ama 3600 MHz olacaktır. Aşırı zor değil overclock yapmak, ben size yardım ederim.

3800 MHz olacağını pek sanmıyorum CL14'te ama 3600 MHz olacaktır. Aşırı zor değil overclock yapmak, ben size yardım ederim.
Çok sevinirim. Cevap verdiğiniz ve yardımcı olsugun için teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@crazyreign peki senin önerebileceğin bir ram var mı yani şunu alsan çok daha iyi olur diyebileceğin bir ram. 1 haftadır sistemi toplayamıyorum bu ram yüzünden kafamı çok bulandırdı. newegg sitesinden de olabilir.

Son düzenleme:
@crazyreign peki senin önerebileceğin bir RAM var mı yani şunu alsan çok daha iyi olur diyebileceğin bir RAM. 1 haftadır sistemi toplayamıyorum bu RAM yüzünden kafamı çok bulandırdı. newegg sitesinden de olabilir.
O RAM güzel işte, onu al. Çipleri çok iyi o newegg'deki modelin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,601
Üyeler
190,771
Son üye
MrNob0dy
Geri