3. nesil kullanmıyorum ki ben?Memtest yapsan %90 hata alıcan zaten 4000 ve üstü değerler 3.Nesil Ryzen serisi için fazla İnfinity Fabric limitine takılıyor en idaeli CL düşürüp 3733-3800Mhz'de kullanmak.
3. nesil kullanmıyorum ki ben?Memtest yapsan %90 hata alıcan zaten 4000 ve üstü değerler 3.Nesil Ryzen serisi için fazla İnfinity Fabric limitine takılıyor en idaeli CL düşürüp 3733-3800Mhz'de kullanmak.
Aida64 hwinfo vb programlar ilehynix olmasına nereden baktın
Neden Hynix olması kotu bir durum olusturuyorBen yokken gelmiş, taktım bellekler hynix
Fsb ratio oranı aşırı kendim ayarlarını yapacağım. Hynix bellek olduğunu bilsem almazdım desem yeridir. Tek artısı 32 GB
MSI b450 Gaming plus ve Ryzen 5 3600 de
4000-2000 çalıştı. Ramler cidden ağır, anakart üzerinden argbleri belli başlı modlarla düzenleyebilirsiniz.
Beyler ram geldi taktım ama ekrana görüntü gelmiyor klavye fare ışıklarıda yanmıyor nedendir sizce anakart b450m s2h
O.c ve cl değerlerini samsung b die a göre ayarlamak zor ve genelde en düşük gecikme samsung b-die kontrolcüler ile mümkün.Neden Hynix olması kotu bir durum olusturuyor
Yani OC yapınca CL değerlerinin performansı açısından mı değerlendiriliyor. OC yapmadan düz kullanımda bir farkları var mı?O.c ve cl değerlerini samsung b die a göre ayarlamak zor ve genelde en düşük gecikme samsung b-die kontrolcüler ile mümkün.
Hele ki ryzen söz konusu olunca, ram performansı işlemciye aşırı etki ediyor
Senin sayende haberimiz oldu, teşekkürler dostumRamler çok tatlı duruyor arkadaşlar ben almamıştım alanlara hayırlı olsun