Neler Yeni

G102 Alınır mı? (250TL Mouse Önerisi)

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ömer Faruk Baltacı
İndirimi başardım, Viper Mini alınır mı sizce peki?

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Ya g102 kullanıcısıyım hiçbir sorun yaşamadım

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
Evet beyler, Steelseries Rival 110 mouse'um 2 yılın ardından bozuldu. Çift tıklamaya falan başladı. Masaüstünde birşeyi sürükleyemiyorum öyle açıklayayım. Sadede gelirsek 150-250 arasında bir mouse bakıyorum. Genelde FPS oyunlar oynuyorum ve edit yapıyorum. Bilgisayarı sık kullandığım için ergonomik olması önemli. Sağ el kullanıcısıyım. RGB olması çok da önemli değil ama bu fiyat bandında olsa daha iyi. Önerilerinizi bekliyorum.

Şu alınır mı mesela?
hocam alinir hem optic olarak hem malzeme olarak hem agirlik alarak zowie ye paran yetmiyorsa g102 alabilirsin.

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ömer Faruk Baltacı
hocam alinir hem optic olarak hem malzeme olarak hem agirlik alarak zowie ye paran yetmiyorsa g102 alabilirsin.
Hocam çok korkuttular kronik çift tıklama sorunu var, uzun ömürlü olmaz diye. Bir tık korkmadım değil. Katar Pro ile arasında gidip geliyorum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır, hangi şekilde tutuyorsun Mouseyi?
Claw ve fingertip arası bir tutuşum var. Claw denebilir. Viper mini bir tık bütçemi zorluyor açıkçası. G102 veya Katar Pro düşünüyorum.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Evet beyler, Steelseries Rival 110 mouse'um 2 yılın ardından bozuldu. Çift tıklamaya falan başladı. Masaüstünde birşeyi sürükleyemiyorum öyle açıklayayım. Sadede gelirsek 150-250 arasında bir mouse bakıyorum. Genelde FPS oyunlar oynuyorum ve edit yapıyorum. Bilgisayarı sık kullandığım için ergonomik olması önemli. Sağ el kullanıcısıyım. RGB olması çok da önemli değil ama bu fiyat bandında olsa daha iyi. Önerilerinizi bekliyorum.

Şu alınır mı mesela?
deluxe m800 öneririm aliexpressten alabilecek durumun varsa müthiş mouse. 3389 sensöre sahip incelemesini de yaptım hala memnunum istersen alabilirsin

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam çok korkuttular kronik çift tıklama sorunu var, uzun ömürlü olmaz diye. Bir tık korkmadım değil. Katar Pro ile arasında gidip geliyorum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Claw ve fingertip arası bir tutuşum var. Claw denebilir. Viper mini bir tık bütçemi zorluyor açıkçası. G102 veya Katar Pro düşünüyorum.
O zaman viper mini veya Desthadder V2 mini alabilirsiniz hocam, birde genelde hangi tür oyunlar oynuyorsunuz?

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ömer Faruk Baltacı
O zaman viper mini veya Desthadder V2 mini alabilirsiniz hocam, birde genelde hangi tür oyunlar oynuyorsunuz?
Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum. Onun haricinde edit falan yapıyorum sürekli olarak. MOBA fazla oynamıyorum. Katar Pro alsam pişman eder mi? Elimin küçük olduğunu düşünüyorum, şuan kullandığım mouse Steelseries Rival 110 ve tam oluyor hatta bir tık uzun. Katar Pro alırsam tam olucak diye düşünüyorum. G102 düz olduğundan claw tutamam heralde.

Top Bottom