Alınır,elin küçükse gayet güzel bir mouseİndirimi başardım, Viper Mini alınır mı sizce peki?
alabilirsinİndirimi başardım, Viper Mini alınır mı sizce peki?
Aralarında ne iyisiİndirimi başardım, Viper Mini alınır mı sizce peki?
sen sorun yaşamadın diye başkaları yaşamıyacak diye bir şey yokYa g102 kullanıcısıyım hiçbir sorun yaşamadım
hocam alinir hem optic olarak hem malzeme olarak hem agirlik alarak zowie ye paran yetmiyorsa g102 alabilirsin.Evet beyler, Steelseries Rival 110 mouse'um 2 yılın ardından bozuldu. Çift tıklamaya falan başladı. Masaüstünde birşeyi sürükleyemiyorum öyle açıklayayım. Sadede gelirsek 150-250 arasında bir mouse bakıyorum. Genelde FPS oyunlar oynuyorum ve edit yapıyorum. Bilgisayarı sık kullandığım için ergonomik olması önemli. Sağ el kullanıcısıyım. RGB olması çok da önemli değil ama bu fiyat bandında olsa daha iyi. Önerilerinizi bekliyorum.
Şu alınır mı mesela?
![]()
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Siyah RGB Kablolu 8000 DPI Fiyatı - Trendyol
logitech G G102 Lightsync Rgb Aydınlatmalı 8.000 Dpı Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - 910-005823 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alınır, hangi şekilde tutuyorsun Mouseyi?İndirimi başardım, Viper Mini alınır mı sizce peki?
Hocam çok korkuttular kronik çift tıklama sorunu var, uzun ömürlü olmaz diye. Bir tık korkmadım değil. Katar Pro ile arasında gidip geliyorum şuan.hocam alinir hem optic olarak hem malzeme olarak hem agirlik alarak zowie ye paran yetmiyorsa g102 alabilirsin.
Claw ve fingertip arası bir tutuşum var. Claw denebilir. Viper mini bir tık bütçemi zorluyor açıkçası. G102 veya Katar Pro düşünüyorum.Alınır, hangi şekilde tutuyorsun Mouseyi?
deluxe m800 öneririm aliexpressten alabilecek durumun varsa müthiş mouse. 3389 sensöre sahip incelemesini de yaptım hala memnunum istersen alabilirsinEvet beyler, Steelseries Rival 110 mouse'um 2 yılın ardından bozuldu. Çift tıklamaya falan başladı. Masaüstünde birşeyi sürükleyemiyorum öyle açıklayayım. Sadede gelirsek 150-250 arasında bir mouse bakıyorum. Genelde FPS oyunlar oynuyorum ve edit yapıyorum. Bilgisayarı sık kullandığım için ergonomik olması önemli. Sağ el kullanıcısıyım. RGB olması çok da önemli değil ama bu fiyat bandında olsa daha iyi. Önerilerinizi bekliyorum.
Şu alınır mı mesela?
![]()
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Siyah RGB Kablolu 8000 DPI Fiyatı - Trendyol
logitech G G102 Lightsync Rgb Aydınlatmalı 8.000 Dpı Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - 910-005823 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Alınır eğer claw ve fingertip tutuyorsan. Elin biraz küçük oldu mu tadından yenmez.İndirimi başardım, Viper Mini alınır mı sizce peki?
O zaman viper mini veya Desthadder V2 mini alabilirsiniz hocam, birde genelde hangi tür oyunlar oynuyorsunuz?Hocam çok korkuttular kronik çift tıklama sorunu var, uzun ömürlü olmaz diye. Bir tık korkmadım değil. Katar Pro ile arasında gidip geliyorum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Claw ve fingertip arası bir tutuşum var. Claw denebilir. Viper mini bir tık bütçemi zorluyor açıkçası. G102 veya Katar Pro düşünüyorum.
Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum. Onun haricinde edit falan yapıyorum sürekli olarak. MOBA fazla oynamıyorum. Katar Pro alsam pişman eder mi? Elimin küçük olduğunu düşünüyorum, şuan kullandığım mouse Steelseries Rival 110 ve tam oluyor hatta bir tık uzun. Katar Pro alırsam tam olucak diye düşünüyorum. G102 düz olduğundan claw tutamam heralde.O zaman viper mini veya Desthadder V2 mini alabilirsiniz hocam, birde genelde hangi tür oyunlar oynuyorsunuz?