G102 mi g300s mi

G102 RGB miymiş knka ?

Bundan bahsediyorum knk

Bunu G300S ile yapmak istediğinde kendin kod yazarak yapıyorsun ve bu kadar düzgün bir görüntü olmuyor.Kendim kullandığımdan biliyorum.Kötü bir mouse değil ama 2020 yılında alınacak bir mouse de değil bence.

Gerçekten mi ozaman alicam kesin
20 yaş altıyım ya denyemiycem 16 ya 7cm olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bundan bahsediyorum knk

Bunu G300S ile yapmak istediğinde kendin kod yazarak yapıyorsun ve bu kadar düzgün bir görüntü olmuyor.Kendim kullandığımdan biliyorum.Kötü bir mouse değil ama 2020 yılında alınacak bir mouse de değil bence.
Bu özellikler hoş tabii fakat mousepadli olsun istiyorum ondan ben böyle kararsizim normalde böyle değilim

Bundan bahsediyorum knk

Harbi güzelmiş. Şıklık önemliyse G102 tercih edilebilir. Ama benim için G300S'deki macro tuşlarının da önemi büyük. Macroyla işi olmayan bunu alsın.

CSGO oynayan adamın macroyla işi olmaz mı ya. Ama ben kullanmıyorum dersen G102 al geç. Mouse Pad'i de dediğim gibi iyi bir long pad alırsın. Misal;

Bazı yerlerde kullaniyorum macro tabiikide okadarcok isime yaramiyor ama seni mi kiricam alicam hele hele padliyse a101 den alicam

Bazı yerlerde kullaniyorum macro tabiikide okadarcok isime yaramiyor ama seni mi kiricam alicam hele hele padliyse a101 den alicam
Beni boşver sen kankim. Gönlüne yatanı içine en çok sineni al. Sonra keşke şunu alsaydım diye düşünme. 😊

Knk senle o kadar konuşmadıkmı neden yeniden aynı konuyu açıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,632
Üyeler
187,953
Son üye
BurHAN98987190
Geri