Neler Yeni

G25 Direksiyon Seti Nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan Yiğit
arkadaşlar bu forumu açmicaktım aam açılanlar eskiydi ve şuanki durumalra göre bi yanıt almak istedim .
Üsttede yazdığı gibi logitech g25 almayı düşünüyorum 5800tl ye 2. el anlaştık 1-2 haftaya almaya gideceğim acaba onu alma veya alabilirsin dediğiniz konular varmıdır
ve fiyatına göre sizce nasıl hala alınır mı??

setin link

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Piyasası anormal derecede yüksek. Eğer bir heves ile ilk defa alıyorsan önce kiralayıp denemen daha mantıklı. Bende almayı düşünüyordum ancak 1 hafta kiraladıktan sonra anladım ki 3-4 günde sıkıyor. Ama kariyer gibi hedeflerin varsa alınır. Eski bir cihaz ama hala garip bir şekilde F/P

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
G25 fiyatına göre çok eski bir direksiyon bunun yerine 6k'ya falan g27 hatta 6.5'a zorlarsanız g29 bulabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi kiralayıp deneyin. 2-3 gün kullanıp bir köşeye atmak için bu kadar paranız gitmesin.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
G25 fiyatına göre çok eski bir direksiyon bunun yerine 6k'ya falan g27 hatta 6.5'a zorlarsanız g29 bulabilirsiniz. Arkadaşın dediği gibi kiralayıp deneyin. 2-3 gün kullanıp bir köşeye atmak için bu kadar paranız gitmesin.
dediklerinizi düşününce 6.5k ya g27 buldum üstelik yakınımda peki o nasıl olur linki burda
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıkılacağımı sanmıyorum çünkü araba hastası biriyim ama yinede sıkılırmıyım tabi orası kesin değil bide ilk defa alacağım

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
Dolap uygulamasını takip et o paralara G29 düşürebilirsin geçen sıfır ayarında satıldı 6300 tl ye yetişemedik gitti :cautious:
Sıfırları neden bu kadar yüksek rakama satılıyor anlamıyorum..

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
dediklerinizi düşününce 6.5k ya g27 buldum üstelik yakınımda peki o nasıl olur linki burda

sıkılacağımı sanmıyorum çünkü araba hastası biriyim ama yinede sıkılırmıyım tabi orası kesin değil bide ilk defa alacağım
olabilir hocam bence 27 29'dan daha güzel.

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,147
İsim
Abdullah Aydoğdu
Aynı paraya G29 alabilirsin. Daha yeni olduğu için daha uzun ömürlü olur ve daha çok tuş vs. bulunduruyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çoğu o fiyata satanlar (g29 u) vitesi olmuyor benim için vites şart denilebilir o yüzden zaten g27 ye yöneldim bulduğum ilana zaten baktıysanız temiz gibi bazılarıda zor anlaşılan bir sorunu oluyor ondan hatasız diye uyguna verenlerde oluyor bi arkadaş yaşamıştı

mesela bu set var 6.8k ama vitesi yok hemde çok uygun olduğundan bi sıkıntısı var gibi geliyor

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Mert çetinkaya
2 ci el test edilmesi lazım..

Can...

80+ Platinum
arkadaşlar bu forumu açmicaktım aam açılanlar eskiydi ve şuanki durumalra göre bi yanıt almak istedim .
Üsttede yazdığı gibi logitech g25 almayı düşünüyorum 5800tl ye 2. el anlaştık 1-2 haftaya almaya gideceğim acaba onu alma veya alabilirsin dediğiniz konular varmıdır
ve fiyatına göre sizce nasıl hala alınır mı??

setin link
satamadı kanka aylardır 5 binden çıkardı fiyatı takip ediyorum bu ilanı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ramazan Yiğit
2 ci el test edilmesi lazım..
adam hangi ilde onu bilmiyorum ben konya dayım yani il dışınada çıkamam sadece İzmir e çıkabilirim oda 2 hafta sonra
bu yüzden konyada ve izmirde bakmıştım uygun gelen 1 tek bu ilan vardı ona yöneldim başka bakabileceğim uygulamalar var mı?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,031
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
G25 tavsiye etmem çok sesli çalışıyor. G27 almak daha mantıklı olur, hissiyat bakımından G29'dan pek farkı yok denilebilir. Farklı bir ilden alabilsen 5500 civarına bu işi halledebilirdin ancak sadece Konya+İzmir'e sıkışınca fiyat biraz artıyor.

Bu alınabilir:

G27'yi bir süre kullandım, deneyimlerimi anlatayım. Pedal olarak gerçekten üst seviye denilebilir. Çoğu profesyonel e-racing oyuncusu Thrustmaster T300'ün pedal seti olan T3PA'dan bile daha iyi olduğunu söylüyor. Vites olarak da kaliteli diyebiliriz, ben bir sorun yaşamadım. Direksiyon hissiyatı olarak ise başlangıç için güzel diyebiliriz. T300 de kullandım, G27 T300'ün yanında oyuncak gibi kalıyor diyebilirim. Tabi ki bu işler bütçe meselesi, T300 dediğimiz direksiyon bütçeni inanılmaz derecede aşıyor. Sadece hissiyat olarak bundan daha iyileri olduğunu bil ve gerçek araba direksiyonu gibi bir hissiyat bekleme diye söylemek istedim. Özetlemek gerekirse fiyatına oranla oldukça güzel bir direksiyon seti, tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Koray
Zevkler ve renkler tabii ki ama konuda bir arkadaşın belirttiği gibi ben de bir hevesle sıfır G29 almıştım arkadaşımla birlikte. İkimizde 1 ayı doldurmadan sattık, sıktı bizi.

Top Bottom