🔥İndirim G29 Direksiyon 12 Bin TL Vatan

ehven1ser

80+
Reaksiyon skoru
8
Vatan Computer de Logitech G29 Direksiyon sepette 12 bin TL ye geliyor. Biz gittik mağazadan aldık. Aynı fiyattan yardımcı oldular. Vites 3 bin TL toplam set 15e geldi.

Vatan G29

Ekler

• IMG_6434.webp
    IMG_6434.webp
    101.3 KB · Hit: 1,115
Set olarak satılan ürünler yaklaşık 17 bin TL. Böyle ayrı almak daha uyguna geliyor şu anda. Güvenilir mağazadan almak isteyen için çok iyi fiyat.
Trendyol dan aldık ürün açık paket geldi.

Sepet indirimi var 750tl siz mağazadan doğrudan 12k mi aldınız? Webte ödeyip mağaza teslim olmuyor muydu daha hesaplı ya gelmesi için

Hayırlı olsun.
Yakın zamanda V902 almasaydım çok iyi fırsatmış.

Sepet indirimi var 750tl siz mağazadan doğrudan 12k mi aldınız? Webte ödeyip mağaza teslim olmuyor muydu daha hesaplı ya gelmesi için
Evet dostum biz yardım oluruz dedi Ümraniye Buyaka AVM de ki vatan mağazası. İnternet fiyatından veriyorlarmis zaten ayrı olarak sepet indirimini biz hallederiz diyip verdiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ikinci mesajda dediğim gibi biz buradan aldık. Satıcı Kahraman mağaza idi. Maalesef Ürün açık geldi iade ettik.

Evet dostum biz yardım oluruz dedi Ümraniye Buyaka AVM de ki vatan mağazası. İnternet fiyatından veriyorlarmis zaten ayrı olarak sepet indirimini biz hallederiz diyip verdiler.

Hocam ikinci mesajda dediğim gibi biz buradan aldık. Satıcı Kahraman mağaza idi. Maalesef Ürün açık geldi iade ettik.
İyi yapmışsınız hocam güle güle kullanın.

200 lira daha verip elden sıfır almak daha avantajlı geldi bizim için. Ama dediğin gibi taksit yapmadı. Sitesinde peşin fiyata 3 taksit yazıyordu. Bunun için mağazadan teslim şeklinde alabilirsiniz bence.

İyi yapmışsınız hocam güle güle kullanın.
Teşekkürler hocam

Amazonda vites ile birlikte 15 k altına geliyordu.

Vatan zaten öyle yapıyor web fiyatı üzerinden mağazada satışını yapabiliyor yada müşteri hizmetlerinden satışı tamamlıyorsunuz görüşerek ödemeyi yapınca mağazadan da alabiliyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,702
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri