Öneri G29 direksiyon seti alınır mı?

_Starixx

80+
Reaksiyon skoru
118
Arkadaşlar g29 direksiyon seti + shifter hala alınır mı? 1-2 aya almayı düşünüyorum

Araba, tır oyunu bağımlısı değilsen bir süre sonra köşeye atacaksın. İmkanın varsa 2. el al, daha az zararın olur.

Arkadaşlar g29 direksiyon seti + shifter hala alınır mı? 1-2 aya almayı düşünüyorum
Merhbalar _Starixx, Araba oyunlarını sık sık oynuyorsan Forza Horizion 4,Euro Truck Simulator 2 vs. alabilirsin fakat nadiren giriyorsan hiç gerek yok tabi paran bolsa senin tercihin :d

ets2 ve forza oynamak için dfgt aldım max 1 ay kullandım şuan köşede duruyor tabii g25-27-29 olsam daha farklı olabilirdi ancak 1 ay değil 2 ay oynardım.Bence temiz 2.el bulmaya çalış.

Merhbalar _Starixx, Araba oyunlarını sık sık oynuyorsan Forza Horizion 4,Euro Truck Simulator 2 vs. alabilirsin fakat nadiren giriyorsan hiç gerek yok tabi paran bolsa senin tercihin :d
Günde 8 saat oyun oynadığımı varsayarsak ets2, forza gibi araç oyunlarını falan en az 2 saat oynuyorumdur sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman herkese teşekkürler yüksek ihtimalle alacağım :)

Ben olsam almazdım belli bir süre sıkılıp kenara atacaksın satmak için uğraşıp duracaksın.

Eskiden direksiyon setleri ucuz oyuncaklardı.

Artık lüks oldular dfgt yi 350 TL ye almıştım 2017 de şimdi en az 1000 TL.

İkinci el g27 bakabilirsin çok daha ucuz ve shifter var.

Ama tercih senin tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,679
Üyeler
189,686
Son üye
YıLMaZ10LAyN
Geri