Senoly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 980
hocam bir şey daha soracağım bir video izledim yok fbb yi arttırırsanız komşu falan duyar evde çok ses çıkar falan doğrumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu videoyu izledim hevesim biraz kaçtı valla ne yalan söylim sizde oldumu böyle şeyler yorumlarda adam abartmış diyenlerde var adamın yaşadığını yaşamayanlarda var baya emin olamadım.
Moralini bozma hocam, herkesin kendi düşüncesi. 5 yıl G29 kullandım. Pedal setinde en ufak bir gerileme yok. Malzeme kalitesi çok dayanıklı ve kaliteli olduğu için ciddi kullanıcı ve üretim hatası olmadığı sürece çok uzun yıllar kullanırsınız. Direksiyon motoru sadece geriye gitmişti bende. Freni belki kullanıcı içini açıp tozunu alayım derken zarar vermiş olma ihtimali var. Çok dikkatli bir şekilde içi açılmalı bu cihazların, iyilik yapayım derken zarar verilebilir. Çok amatörce bir inceleme olmuş. Ciddi profesyonelleri dinleyin.
G923 incelemesi bu ancak ürün mekanik olarak G29 ile aynı. Trueforce özelliği kısmı dışında orada söylenen her şeyi G29 için söylenmiş gibi dinleyebilirsiniz.