I ismailx16 80+ Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 223 Dahası Reaksiyon skoru 82 İsim İsmail 2 Aralık 2023 #14 LordHasan yazmış: Iadenin amacı bu değil hocam. Amazon yakında kaldırırsa şaşırmam 30gun iade süresini Devamı için tıklayın... ben de kaldırırsa hiç şaşırmam hocam 'bunun' gibi insanlar kötüye kullanarak adamların iyi niyetini suistimal ediyorlar
LordHasan yazmış: Iadenin amacı bu değil hocam. Amazon yakında kaldırırsa şaşırmam 30gun iade süresini Devamı için tıklayın... ben de kaldırırsa hiç şaşırmam hocam 'bunun' gibi insanlar kötüye kullanarak adamların iyi niyetini suistimal ediyorlar
BabaVoss7 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 2,672 2 Aralık 2023 #15 Sora yazmış: Aga aynen bende öyle diyordum ama ayrı standını almadıysan sürekli kablosuyla bağlayıp çıkarmasıyla uğraşmak çok zor. Devamı için tıklayın... benim masada sabit kral sadece yana itiyorum o kadar.
Sora yazmış: Aga aynen bende öyle diyordum ama ayrı standını almadıysan sürekli kablosuyla bağlayıp çıkarmasıyla uğraşmak çok zor. Devamı için tıklayın... benim masada sabit kral sadece yana itiyorum o kadar.