Deneyerek, iyice test ederek ve yüzyüze görüşerek al yanında anlayan biri bulunsun. ayıplı ve ya kusurlu olabiliyor.ÜZERİNDEN LOGİTECH G29 +VİTES +STAND STAN BİRİ VAR SIFIR ÜRÜN GARANTİLİ DİYO FİTAYI 850TL SİZCE Alınır mı? GÜVENLİMİ
Dostum hiç güvenilir değil direksiyon vitesle beraber sıfırı 2000 tl gibi bir fiyat stand ile 2500 gelir ve garantisi devam ediyormus 850 tl çok ucuz dikkatli olÜZERİNDEN LOGİTECH G29 +VİTES +STAND STAN BİRİ VAR SIFIR ÜRÜN GARANTİLİ DİYO FİTAYI 850TL SİZCE Alınır mı? GÜVENLİMİ
Fiyatlara tekrar baktım vites ile yaklaşık 3000 tl olmuş adama güvenmiyorsan alma derimDostum hiç güvenilir değil direksiyon vitesle beraber sıfırı 2000 tl gibi bir fiyat stand ile 2500 gelir ve garantisi devam ediyormus 850 tl çok ucuz dikkatli ol
Hocam yüzyüze görüşmeden asla para felan gönderme üstelik bu ürünün piyasası minimum 1500-2000₺ civarı dolandırıcı olma ihtimali yüksek.SIFIRI 2800 3000 ARASI TOPLAM AMA ADAM BAŞKA ŞEHİRDE İSTANBULDA KÜKKANI VARMIŞ ADRES VERDİDE KAPIDA ÖDEME İLE GÖNDER DİYOM O SEÇENEK YOK DİYO SİTEMİZDE
Knk dolandırıcı yalan 850 TL’ye g27 yok daha almaÜZERİNDEN LOGİTECH G29 +VİTES +STAND STAN BİRİ VAR SIFIR ÜRÜN GARANTİLİ DİYO FİTAYI 850TL SİZCE Alınır mı? GÜVENLİMİ