Neler Yeni

G29 set alacağım, site güvenilir mi?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,723
İsim
Mert Can Ergün
Sahibinden daha uygun fiyata bulursun garantili ben sahibinden almıştım vitesli sıfır

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,723
İsim
Mert Can Ergün

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bu site bilgim kadarıyla Hepsiburada'da satış yapıyor.

Screenshot_20220911_230701_com.pozitron.hepsiburada.jpg

İsterseniz firmanın numarasının kayıtlı olduğu ismi teyit edin.
Eğer ismi ekran görüntüsündeki isim ise alabilirsiniz çünkü ben de Xbox Series yeni nesil kol almıştım.

Akabatu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Batuhan Aka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hevesimden kaynaklı benim avanaklığım oldu. Sahibindene pek hakim olmadığımdan güvenli ödeme için link attı bana, bende muhasebeci isimli bir şahısa para gönderdim eğer cihazda sıkıntı çıkarsa geri gönderip paramı geri alabileceğim bilgisi ile fakat bana site hazırlamışlar ve öyle bir hizmet yokmuş 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu site bilgim kadarıyla Hepsiburada'da satış yapıyor.

Alıntıyı görüntüle
İsterseniz firmanın numarasının kayıtlı olduğu ismi teyit edin.
Eğer ismi ekran görüntüsündeki isim ise alabilirsiniz çünkü ben de Xbox Series yeni nesil kol almıştım.
Siz alışveriş yaptınız ve problem çıkmadı doğru mudur?

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Trendyol ve Hepsiburada gibi sitelerin tamamında bu tarz satıcılar var yurtdışı ürün diyerek satış yapıyorlar ithalatçı garantili, burada dikkat etmeniz tek şey sipariş verdiğiniz ürünü size geldiğinde dikkatli bir şekilde video çekerek kanıtlı açmanız çünkü kutunun bandrolleri açık geliyor cihazın üzerinde çizik ezik vs. varsa direkt değişim veya iade isteyin. Ben armoni tech mağazasından almıştım 2 hafta önce kadar şırnaktan gönderildi 6940 liraydı fiyatı kargo geldi paketi açtım her yeri çizik dolu fotoğraflarını çektim iade olarak gönderdim kabul edildi. Daha sonra ürün fly tech mağazasında indirime girdi 6199tl hemen sipariş verdim, ürünün soru cevap kullanıcı yorumlarını incelediğimde diğer aldığım firmaya göre daha dikkatli davranıyorlar (zaten diğer firma da adını değiştirmiş evrim tech yapmış) bakalım fly tech'ten aldığım ürün bugün teslim edilecek akşam unutmazsam gelen ürünün fotoğraflarını yüklerim :)

Top Bottom