Fly Technology
flytechnologystore.com
2. El almam diyosan n11de de aynı fiyat sıfır alıcaksan ordan alDaha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Site güvenilir mi?Fly Technology
flytechnologystore.com
ilk defa duyuyorum. Ankara'da yaşayan birileri varsa yada alışveriş yapan cevap verebilir...Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Site güvenilir mi?Fly Technology
flytechnologystore.com
Bir kere dolandırıldım orada g29 almaya çalışırken, o yüzden bulaşmak istemiyorum artık 2. El ürüneSahibinden daha uygun fiyata bulursun garantili ben sahibinden almıştım vitesli sıfır
Nasıl olduBir kere dolandırıldım orada g29 almaya çalışırken, o yüzden bulaşmak istemiyorum artık 2. El ürüne
Hevesimden kaynaklı benim avanaklığım oldu. Sahibindene pek hakim olmadığımdan güvenli ödeme için link attı bana, bende muhasebeci isimli bir şahısa para gönderdim eğer cihazda sıkıntı çıkarsa geri gönderip paramı geri alabileceğim bilgisi ile fakat bana site hazırlamışlar ve öyle bir hizmet yokmuşNasıl oldu
Siz alışveriş yaptınız ve problem çıkmadı doğru mudur?Bu site bilgim kadarıyla Hepsiburada'da satış yapıyor.
Alıntıyı görüntüle
İsterseniz firmanın numarasının kayıtlı olduğu ismi teyit edin.
Eğer ismi ekran görüntüsündeki isim ise alabilirsiniz çünkü ben de Xbox Series yeni nesil kol almıştım.
Hepsiburadadaki Fly Technology satıcısı eğer sorduğunuz Fly Technology ise evet, bir sorun çıkmadı.Siz alışveriş yaptınız ve problem çıkmadı doğru mudur?