Temiz bulursan alG29 Siparişi verdim shifteri daha sonra 2. el almayı planlıyorum. 2. el Shifterın bozuk çıkma ihtimali var mı? Kolay bozulan bir şey mi onu merak ettim. Öyleyse sıfır alabilirim
çok var gerçekten sadece araştırma yapmak gerekikinci el alınır ama piyasada genelde bunlar set halinde olduğu için o kadar hızlı bulabilir misin bilmiyorum
yani shifter nasıl kullanıldığına bağlı ben daha sabah 5gün önce sıfır alınmış g29+shifteri 12500 e kapattım. garantili bulabilirsen garantili al yoksa paranda varsa sıfır olmanı öneririm çünkü bazılarında kronik sorunlar var geri almıyor 1e atınca 3 atıyor gibiG29 Siparişi verdim shifteri daha sonra 2. el almayı planlıyorum. 2. el Shifterın bozuk çıkma ihtimali var mı? Kolay bozulan bir şey mi onu merak ettim. Öyleyse sıfır alabilirim
Anladım hocam. Daha sonra sıfır alırım o zaman. Peki bir şey soracağım benim masam biraz kalın sabitleme aparatı girmeyebilir. kaç santim boşluğa kadar destekliyor biliyor musunuz?çok var gerçekten sadece araştırma yapmak gerek
yani shifter nasıl kullanıldığına bağlı ben daha sabah 5gün önce sıfır alınmış g29+shifteri 12500 e kapattım. garantili bulabilirsen garantili al yoksa paranda varsa sıfır olmanı öneririm çünkü bazılarında kronik sorunlar var geri almıyor 1e atınca 3 atıyor gibi
tam bilmiyorum gelince ölçerim amaAnladım hocam. Daha sonra sıfır alırım o zaman. Peki bir şey soracağım benim masam biraz kalın sabitleme aparatı girmeyebilir. kaç santim boşluğa kadar destekliyor biliyor musunuz?