G29'dan Moza R5'e Yükseltmek Mantıklı Olur mu?

Hop engeli çaktım daha üslup yok frenden öyle bir beklentim yok beş para etmez kendi malını övmeyi bırak pedalı geçtim direksiyon da beş para etmez hissiyat yok boşluk hissi bolca var senin gibi biriyle tartışmam bile kendini çok bilmiş sanan şey
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalitesizliğinin kibirin içinin pisliğini çok güzel belli ediyorsun beceriksizmiş xd o pedalı onlarca kişi çöpe atıyor frene basmak için ayağa kalkıyorsun saçma sapan bir şey youtubeda onlarca biseo var pistonlu sistem ile değiştiren yapısını komple değiştiren üslup yoksunu seni Allah anana babana yardım etsin
Sen klavyeyle oyna ona layıksın ancak hadi canım hadi.

kendi malını övmeyi bırak
Babamın malı olsa işe yaramdıktan sonra bir Allah'ın kuluna övmem.
Sattığım ürünü bile daha iyisine yönelten birisiyim ben. Sana kendimi izah edecek değilim.
Kullandığım ürünün doğru yönünü anlatırım. Eksisini söylerim.
Senin gibi cahil herifin teki gelip de milleti yanıtlmasına izin vermem ama.
O fren pedalı segmentinin en iyi iki pedalından birisi.
G923'te daha da iyi hale geldi.
Git klavyeyle oyna sen.

Nerdeyse 3 yıldır g29 kulanıyorum ilk başlarda bay güzeldi ama mesela direksiyon düz tutarken ilk 20 derecelik açıda bir boşluk var direksiyon orda forcefeedback veremiyor buna rahatsız ediyor düz şerite giderken araba siz hafif sağ yapsanı bile hemen toplar diye biliyorum ets 2 gibi oyunlar oynarkende böyle oluyor ilk başta oyundan dolayı sandım ama assetocorsa +completize beamng city car drivng aynı şey bundan sonra direksiyonda oldugunu anladım G29 satıyorum ilgilenler yazabilir moza R5 dışında işte üste şukadar para daha iyisini al diyebilceginiz direksiyon seti varsa güzel olur
evet olur yükselt direkt

bu leş gibi direksiyon setini ne zaman kötülesem senin gibi bir numune çıkıyor g29 u arşa çıkaran
F1 25 Timetrail. Steam adım da var eklersin inanmazsan ha?
Bak bakalım % kaçlık dilime girmişim leş G29 pedalları ile. Direksiyon G923 / Pedal G29.
Qatar G29.webp

Miami G29.webp
AUSTRALIA G29.webp

Sen klavyeyle oyna ona layıksın ancak hadi canım hadi.

Babamın malı olsa işe yaramdıktan sonra bir Allah'ın kuluna övmem.
Sattığım ürünü bile daha iyisine yönelten birisiyim ben. Sana kendimi izah edecek değilim.
Kullandığım ürünün doğru yönünü anlatırım. Eksisini söylerim.
Senin gibi cahil herifin teki gelip de milleti yanıtlmasına izin vermem ama.
O fren pedalı segmentinin en iyi iki pedalından birisi.
G923'te daha da iyi hale geldi.
Git klavyeyle oyna sen.
hadi abicim bak dalgana sen buradan klavye erkekliği yapma olanı söylüyoruz giriş seviyesi bir direksiyon üst segmentlerle kıyasa giremeyecek kadar berbat bir set direksiyonda boşluk hissi desen var gereksiz tepkiler var kullandım yorumluyorum pedal zaten gerçeğe yakın bile değil seni tiye alıp daha fazla cevap vermeyeceksin belli ki ergen bir kardeşimizsin...

hadi abicim bak dalgana sen buradan klavye erkekliği yapma olanı söylüyoruz giriş seviyesi bir direksiyon üst segmentlerle kıyasa giremeyecek kadar berbat bir set direksiyonda boşluk hissi desen var gereksiz tepkiler var kullandım yorumluyorum pedal zaten gerçeğe yakın bile değil seni tiye alıp daha fazla cevap vermeyeceksin belli ki ergen bir kardeşimizsin...
Bilip bilmeden konuşma. Kötülediğin pedal seti o fiyatta alınabilecek en iyisi. Gaz pedalı biraz kısa sadece. Tek eksisi bu.
Basınç hissi olabilecek en iyi seviyede, dayanıklılığı en iyi seviyede.
Rekabetçi adam için simidin değil pedal setinin değeri var. İsterse sıfır ffb olsun, kumaştan olsun, tepkime süresinde sorun olmadıkça her direksiyonla oynarsın, ama kötü pedal oldu mu süremezsin.
Hız taşıyamazsın virajda.
Kötülediğin ürünü doğru bilmeden konuşma.
Belki bütçesi ona yetecek birisi var?
Ve belki çok iyi bir E-Sporcu olacak bu kit sayesinde? Niye saçma sapan yorumunla mani oluyorsun?

Bilip bilmeden konuşma. Kötülediğin pedal seti o fiyatta alınabilecek en iyisi. Gaz pedalı biraz kısa sadece. Tek eksisi bu.
Basınç hissi olabilecek en iyi seviyede, dayanıklılığı en iyi seviyede.
Rekabetçi adam için simidin değil pedal setinin değeri var. İsterse sıfır ffb olsun, kumaştan olsun, tepkime süresinde sorun olmadıkça her direksiyonla oynarsın, ama kötü pedal oldu mu süremezsin.
Hız taşıyamazsın virajda.
Kötülediğin ürünü doğru bilmeden konuşma.
Belki bütçesi ona yetecek birisi var?
Ve belki çok iyi bir E-Sporcu olacak bu kit sayesinde? Niye saçma sapan yorumunla mani oluyorsun?
Logitech bana sponsor olsun tüm videolarda bende kullanırım baktın savunacak bir şey bulamadın gelmiş bana e sporcu kullanıyor diyorsun adama sponsor olursan kullanır ztn :D ona bakarsan herkes süperlight 2 gpro kullanıyor boş boş konuşuyorsun hala

Logitech bana sponsor olsun tüm videolarda bende kullanırım baktın savunacak bir şey bulamadın gelmiş bana e sporcu kullanıyor diyorsun adama sponsor olursan kullanır ztn :D ona bakarsan herkes süperlight 2 gpro kullanıyor boş boş konuşuyorsun hala
Şakasın sen ya. Ben e-sporcu değilim. Sponsorumda değiller.
G29 alacak birisi gelip bu yazdığını okusa almayacak ve belki e-sporcu olacak dedim.

r5in rakibi t300 rs gt serisine baktınız mı hocam
Hocam ben bir aralar düşündüm fakat aynı böyle onun Ferrari versiyonu bakıyordum da ona işte pedal seti ile pahalıya geldiği için bütçemi geçtiğinden dolayı Moza yöneldim

ben g 29 a direksiyon demiyorum bile bom boş his yok bir şey yok pedallar zaten öyle özellikle fren pedalı gerçekle uzaktan yakından alakası yok ve dediğin gibi boşluk var bariz seri hamlelerde de hissediyorsun o tadı vermiyor yani geçersen ben daha önce direksiyon seti kullanmamışım dersin

birisi direct drive birisi kayışlı
Hocam ben o direksiyon setini aldım hani evet ilk başlarda sıfır olduğundan dolayı eğer güzel gelir değil mi sonuçta ben o direksiyon setine Rampage v900s geçiş yaptım sonuç üst ve yaylı bir sistemden normal dişli sisteme geçmek hani bayağı bir artışı oldu ama onun verdiği geribildirim vurmak daha üzerine yani vura vura size bir geri bildirim veriyor buna aşırı ses tak tak tak geceleri hani uyutmuyordu insanları

evet ama ayriyeten ps kullanıcısıysanız t300 işinizi daha çok görecektir konu sahibi belirtmedigi için dedim
Pskullanıcısı değilim uzun süre önce satmıştım

Son düzenleme:
🤣🤣🤣🤣

@Volkan:/

Bana oku bilgilen diye attığı diğer forumdaki şu yazıyı kendisi hiç okumamış vatandaş :)

"Potansiyometre, Logitech-Thrustmaster gibi markaların özellikle eski hemen her pedalında kullanılmakta ve bu problemi zaman zaman kullanıcısına yaşatmakta. Logitech bu konuda biraz daha sorunlu diyebilirim çünkü kendi özel ürettirdiği logaritmik potansiyometreleri kullanıyor, arıza yaptığında yedek parçasını bulmanızın zor olan bu potansiyometreler, fren pedalının içinde bulunan lastik parça ile birlikte "çakma" bir loadcell pedal hissiyatı vermeyi amaçlıyor. Birazdan loadcell pedallar başlığını okuduğunuzda ne demek istediğimi anlayacaksınız. Çevremde G29 kullanıp hiç sprey ile bakım yapmamış kimse yok maalesef, bazıları haftalık olarak hatta önemli yarışlardan önce söküp bu bakımı yapıyorlar diyebilirim."

Geri