Neler Yeni

G29’dan T300’e Geçiş

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yardımcı olabilir misin dfgt düşünüyorum da .
Yani bilgi manasında bir kaç sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

araştırdım ama aklımı çok karıştırdı bende alacağm direksiyon seti
Hocam gerçekten öyle hatta giriş seviyesi t150 dahi g29'dan iyi

g923 bildiğim kadarıyla g29 ile aynı motoru kullanıyor kozmetik değişiklikler vs. var birde ps 5 olayı var yani o parayı haketmiyor diye düşünüyorum.

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
Yani bilgi manasında bir kaç sorun var.

Hocam gerçekten öyle hatta giriş seviyesi t150 dahi g29'dan iyi

g923 bildiğim kadarıyla g29 ile aynı motoru kullanıyor kozmetik değişiklikler vs. var birde ps 5 olayı var yani o parayı haketmiyor diye düşünüyorum.
Kesinlikle Haketmiyor T150 Ve T300 Serisi Geçekten Çok Güzeller Sadece Fiyatları Yüksek Fakat Yeni G929’da Ucuz Olmayacak Gibi Ondan Dolayı Bütçe Azsa T150 + TH8A Fazlaysa T300 + TH8A Eğer Dersenki Para Çok Var O Zaman Ferrari Edition T300 + Özel Thrustmaster Pedallar + TH8A

İsterseniz Bütün Setlerin Linkini Atabilirim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kesinlikle Haketmiyor T150 Ve T300 Serisi Geçekten Çok Güzeller Sadece Fiyatları Yüksek Fakat Yeni G929’da Ucuz Olmayacak Gibi Ondan Dolayı Bütçe Azsa T150 + TH8A Fazlaysa T300 + TH8A Eğer Dersenki Para Çok Var O Zaman Ferrari Edition T300 + Özel Thrustmaster Pedallar + TH8A

İsterseniz Bütün Setlerin Linkini Atabilirim
Merak etme kanka biliyorum ya ben eskiden direksiyon seti alacaktım yalan oldu baya araştırmıştım. normal pedallar da alta el yapımı ek ile bile o pedallara dönüşüyor . Şuan g923 5000 küsür lira o paraya bir t150 alırsın üstüne de th8a kesinlikle g29a bin basar ffb motor kayış sistemi kat be kat iyi en azından dişli sistem değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
shifter yok bende 3 aylık cihaz Amazon Almanya'dan alındı 4.300'e bayram sonu alıcısı var

Dfgt için aklında soru varsa cevaplarım tabii ki
Dfgt de çok ses var bunu biliyorum öncesinde hiç kullanmadım da hissiyat nasıl zevk verir mi sık rastlanan sorunlar var mıdır varsa nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
Dfgt de çok ses var bunu biliyorum öncesinde hiç kullanmadım da hissiyat nasıl zevk verir mi sık rastlanan sorunlar var mıdır varsa nedir?
Dfgt'lerde evet ses problemi var ama kulaklık felan takılı oynuyorsan ve odan var ise problem yaşatmaz onun dışında gayet zevk ve keyif veriyor doğru ayarları yaptıktan sonra sorun yaşamazsın motoru çok çok fazla zorlamamanı öneririm ben daha önce olduğu yerde sağ sola çevirerek yakmıştım çok saçma yandı yani merak edip yapmıştım :D yani alınabilecek bir direksiyon seti fakat şuan ki paralar verilmez edeceği 400-500 tl max bütçeni biraz daha ayarlarsan g25 bakabilirsin dfgt'yi tamirlemektense en kötü ihtimali için söylüyorum g25 tamirletmek daha mantıklı olur dfgt gibi oda ses yapar ama daha fazla keyif verir

emrew1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Emre
shifter yok bende 3 aylık cihaz Amazon Almanya'dan alındı 4.300'e bayram sonu alıcısı var

Dfgt için aklında soru varsa cevaplarım tabii ki
Hocam
Dfgt'lerde evet ses problemi var ama kulaklık felan takılı oynuyorsan ve odan var ise problem yaşatmaz onun dışında gayet zevk ve keyif veriyor doğru ayarları yaptıktan sonra sorun yaşamazsın motoru çok çok fazla zorlamamanı öneririm ben daha önce olduğu yerde sağ sola çevirerek yakmıştım çok saçma yandı yani merak edip yapmıştım :D yani alınabilecek bir direksiyon seti fakat şuan ki paralar verilmez edeceği 400-500 TL max bütçeni biraz daha ayarlarsan g25 bakabilirsin dfgt'yi tamirlemektense en kötü ihtimali için söylüyorum g25 tamirletmek daha mantıklı olur dfgt gibi oda ses yapar ama daha fazla keyif verir
hocam emin değilim fakat bayramdan sonra fiyatı yükseltirsem bana satarmısınız (alacağımdan emin değilim sadece düşünce olarak)

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
eren tunçay
Hocam

hocam emin değilim fakat bayramdan sonra fiyatı yükseltirsem bana satarmısınız (alacağımdan emin değilim sadece düşünce olarak)
İstanbul içinde isen yardımcı olurum tabii ki instagram : eren_tuncayy ulaşabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,659
Üyeler
163,699
Son üye
gameron10